Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Van periodiek onderhoud tot dak reparatie kunt u terecht bij De Dakmakers

Heeft u dakproblemen aan uw platte dak? Zijn er door een storm of brand sporen achtergelaten op het dak? Of heeft u een lekkage op uw zolderkamer? Voor allround dakonderhoud in Nederland kunt u terecht bij De Dakmakers. Op het gebied van dakonderhoud bij platte daken hebben wij jarenlange ervaring, namelijk al meer dan 35 jaar. De hoofdlocatie van ons mooie bedrijf bevindt zich in Alphen aan den Rijn. Wij hebben er totaal geen moeite mee om een stukje voor onze klanten te moeten rijden, onze klanten zitten dan ook verspreid door heel Nederland. En wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor uw dakproblemen.

Of het nu gaat om een dak reparatie of om periodiek onderhoud, u kunt ons ervoor inschakelen. En ook voor het renoveren van daken, duurzaam maken van daken en advies over daken kunt u bij ons aankloppen.

Voorkom grote schade, sluit een onderhoudscontract af

In korte tijd kan een klein scheurtje in de dakbedekking van een plat dak uitgroeien tot een beschadiging van het dak die aanzienlijk is. Hardnekkige lekkages kunnen veroorzaakt worden door verstopte afvoeren. Dakbedekking die los ligt kunnen tijdens een storm naar beneden komen waaien, waarbij kans is op mogelijk vervelende gevolgen. Wilt u voor eens en voor altijd voorkomen dat u te maken krijgt met dakproblemen? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

Wanneer u contact met ons opneemt om periodiek onderhoud te laten plegen aan uw dak zullen we eerst een gedetailleerde en uitgebreide inspectie op uw dak komen doen. Hierover maken we een rapport op. In dit rapport vermelden we hoe het ervoor staat met onder andere de platen, de nok, het dakbeschot, de spantbalken, de kapconstructie. Alle afzonderlijke onderdelen van het dak worden in dit rapport meegenomen.

Vervolgens kunnen we, aan de hand van de gegevens uit het rapport, een meer-jarenonderhoudsplan voor u opstellen. Met betrekking tot het dakonderhoud heeft u vanzelfsprekend alle inspraak. Wanneer er onderhoud plaatsvindt, welk onderhoud wordt gepleegd, hoe het onderhoud wordt gepleegd en tegen welke prijs wij het dak komen onderhouden wordt samen met u bepaald.

https://www.dakmakers.nl/