Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Nog geen ideale partner gevonden? Ga speeddaten met Search4Love!

Heb jij een beetje pech in de liefde of ben je jouw perfecte match helaas nog niet tegengekomen? Woon je in de buurt van Arnhem of in Arnhem zelf? Dan hebben wij van Search4Love de perfecte manier om veel andere singles op 1 avond te ontmoeten. Via ons kan je namelijk speeddaten in Arnhem en op die manier wellicht jouw ideale partner vinden.

Heb je al weleens van speeddaten gehoord maar weet je niet helemaal of dit wel jouw ding is? Of lijkt het je op zich wel leuk, zo’n avondje speeddaten maar vind je het eigenlijk best wel spannend om heen te gaan? Dit begrijpen wij maar het is absoluut niet nodig! Bij onze speeddate avonden is altijd een host of hostess aanwezig die jou aan alle kanten kan helpen. De sfeer is heerlijk ontspannen. Bij binnenkomst stelt de host of hostess zich voor en krijg je alvast een welkomstdrankje. Je krijgt uitleg over het verloop van de avond en je plekje van die avond wordt je aangewezen. Ook krijg je een speeddate kaart, waar je na elke date met een kort ‘ja’ of ‘nee’ kunt invullen of je een match voelde.

Tot wel 15 dates op 1 avond

De tijd die je krijgt bij elke date is 4 minuten. Je ontmoet tot wel 15 andere singles, die het allemaal leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt zelf tijd om vragen te stellen aan je date en je date zal jou vragen stellen. Na de date eerst nog even je speeddate kaart invullen en dan weer enthousiast aan je nieuwe date beginnen. Als je met iedereen op date bent geweest lever je je speeddate kaart in bij de host of hostess. Er wordt bekeken of jij matches hebt gevonden deze avond.

Je hebt een match met iemand wanneer jullie beide een ‘ja’ hebben ingevuld over elkaar. Je krijgt je matches in alle privacy van ons te horen. Heb je een leuke avond gehad en heb jij 1 of meerdere matches? Super leuk! Je kan nu zelf beslissen of je jouw match nog eens wilt zien en beter wilt leren kennen.  

Speeddaten met Search4Love door heel Nederland

Bij Search4Love kan je speeddaten in Breda, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en in nog vele andere steden door het hele land. Registreer je op onze site, check onze agenda en schrijf je in voor een leuk en gezellig avondje speeddaten!

Home