Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

De Naambordensite, de grootste en goedkoopste online naamborden shop

Het bestellen van naamborden kan snel en makkelijk via De Naambordensite. Al voor lange tijd is dit de grootste en goedkoopste online winkel met alle soorten naamborden. Je kan hier zeer makkelijk je naambordje geheel naar wens maken en zelf ontwerpen, ideaal dus!

Of je nu een geheel naambord, een los huisnummer, een uithangbord of een wensbordje zoekt, De Naambordensite heeft het allemaal in huis. Ieder naambord wordt gratis verzonden binnen Nederland, behalve de verlichte naamborden en de uithangborden. De verzendkosten daarop bedragen, ongeacht het aantal, tot maximaal €5,95. Buiten Nederland bedragen de verzendkosten tussen de €2,95 en €19,95. De levering van jouw persoonlijke naambordje is snel, het grootste deel van de bordjes wordt binnen 1 week al thuis bij je afgeleverd. Heb je een naambord uitgekozen dat met de hand gemaakt wordt? Dan is de levertijd vanzelfsprekend wat langer. De verzendkosten en levertijd worden per naambord duidelijk aangegeven.

Wil jij iemand een leuk cadeau doen? Laat dan een persoonlijke tekst plaatsen op een hartenwens bordje. Origineel en zeer persoonlijk. Heeft iemand in jouw vriendenkring een nieuwe woning gekocht en wil je diegene graag verassen met een naambord? Maar vind je het wel zo leuk als diegene zijn of haar eigen naambord kan uitzoeken? Bestel dan een cadeaubon bij De naambordensite.

Ambachtelijk en op maat gemaakt

Wil je kleine rvs naambordjes bestellen voor op de deuren van kantoor? Of heb je interesse in een houten naambord om een natuurlijke look bij je woning te creëren? Of ga je juist voor een ouderwetse stijl met een emaille naambord? Van groot tot klein en in alle soorten die je maar kunt bedenken, je vindt ze bij De Naambordensite. 

De Naambordensite maakt de naamborden zelf, uiteraard met alle precisie. Je kan zelfs jouw naambord met de hand laten beschilderen!

Kan jij hulp gebruiken bij het bestellen of ontwerpen van jouw persoonlijke naambord? Schroom dan niet en neem contact op met De Naambordensite. Dit kan je doen door te mailen naar info@ denaambordensite. nl, een berichtje achter te laten op de website of door te bellen naar 0251-241364. De Naambordensite is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar, ook vaak in de avond. Bij geen gehoor kan je een bericht inspreken, je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 

https://www.denaambordensite.nl/