Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Zo behaal jij je theoriecertificaat binnen een dag

Niemand wil natuurlijk urenlang leren voor het behalen van je theoriecertificaat. Het valt haast niet de combineren met het drukke leven van werk en school. Gelukkig is er dan de optie om jouw theorie in een dag te halen. Met de theorie cursus in 1 dag heb jij binnen een mum van tijd dat certificaat zodat jij je weer kunt focussen op andere belangrijke dingen in het leven zoals school, werk en vrienden. Natuurlijk ben jij dan ook zo snel mogelijk weer een stapje dichterbij het behalen van je rijbewijs. Klinkt goed toch? Voor 89 euro kun jij deelnemen aan de theoriecursus in 1 dag. Daarbij krijg je ook een lunch, vervoer naar het CBR en een gereserveerd examenplekje.

 

Hoe verloopt zo’n theorie cursus in een dag?

Het lijkt wellicht een onmogelijk taakje om binnen een dag alles te leren wat er valt te weten over het verkeer en de auto om voor je theorie-examen te slagen. Het is echter wel mogelijk. Bijna 100% haalt het examen dankzij de theoriecursus. Dit komt door dat je een dag lang, je volledig focust op de stof en het behalen van het theorie-examen. Samen met een ervaren docent leer je alles wat er te weten valt. De docent zorgt ervoor dat jij dat allemaal kunt onthouden door middel van handige ezelsbruggetjes. Ook ga je oefen opdrachten maken zodat de moeilijke verkeerssituaties besproken en uitgelegd kunnen worden. Het is namelijk heel erg belangrijk dat jij weet waarom je zo moet handelen in bepaalde situaties. Ook wordt er veel aandacht besteed aan mogelijke strikvragen zodat jij daar geen fouten in kunt maken. Je begint met de groep en de docent de cursus vrij vroeg in de ochtend. Om zeven uur verzamel je namelijk bij de locatie van de cursus. Dan zijn de volgende uren speciaal gereserveerd om in de theorie stof te duiken. Als je na ongeveer vijf uur daarmee klaar bent is het tijd voor een lunchpauze. In de pauze kun je nog even goed alle handige ezelsbruggetjes doornemen. Ben jij er helemaal klaar voor?  Dan is het tijd om naar het CBR te gaan voor het examen.

 

Persoonlijke begeleiding bij de theorie cursus

Het is voor iedereen mogelijk om je theorie-examen te halen binnen een dag. Zelfs als je faalangst, ADHD of concentratieproblemen hebt kunt jij glansrijk slagen voor de test. De professionele docent zullen je dan daarbij helpen. Er is namelijk genoeg tijd tijdens de cursus voor persoonlijke begeleiding.