Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Heb je een eigen website, dan heb je vast wel eens gehoord van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Misschien kun je zelf wel het een en ander op dit gebied, of heb je er juist totaal geen kaas van gegeten. Hoe dan ook is zoekmachine optimalisatie uitbesteden verstandig. Als je het goed wilt doen, kost het namelijk nogal wat tijd en toewijding. En niet te vergeten de juiste kennis op dit vlak.  Bij Proseo nemen we alle tijd om jouw website hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen. Je kunt zelf bepalen wat je precies aan ons uit wilt besteden.

Zoekwoorden analyse

Een belangrijke stap bij het opzetten van een SEO strategie, is de zoekwoorden analyse. Deze voeren we uit om een beeld te krijgen van de termen die jouw doelgroep gebruikt in de zoektocht naar jouw diensten of producten. Deze woorden moeten in een bepaalde frequentie voorkomen op je website om deze beter vindbaar te maken. We kijken hierbij ook naar jouw concurrenten en op welke zoekwoorden zij gevonden worden. Naast relevantie van de zoekwoorden op je website, zijn er ook andere factoren die de vindbaarheid beïnvloeden. Zoals de hoeveelheid tijd dat de website al bestaat en de structuur ervan.

SEO en SEA

In het plan van aanpak voor jouw website, worden SEO en SEA technieken gecombineerd. SEO omvat de organische manieren van optimaliseren, zoals het zorgen voor de juiste content en de juiste website structuur. Dit is een duurzame en kosteloze manier van optimalisatie, maar het kost meer tijd om er resultaat van te krijgen. SEA, kost geld maar zorgt vrijwel direct voor resultaat. Een combinatie van deze twee levert dus zowel op korte termijn als op lange termijn resultaat op. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen en gaan direct voor je aan de slag.

https://www.proseo.nl/