Acat Nederland
Image default
Zakelijk

Geef Leuchtturm1917 notitieboeken en pennen een kans.

Waarom u zou moeten overwegen om een Leuchtturm1917 notitieboek te kopen

Leuchtturm1917 notitieboeken zijn een populaire optie voor mensen die hun journaling naar een hoger niveau willen tillen. Ze staan bekend als goed gemaakt, duurzaam en met papier van hoge kwaliteit.

Het papier is zuurvrij, wat betekent dat het niet bederft door inkt of gummen. Het heeft ook een puntrasterpatroon op elke pagina, waardoor het gemakkelijker wordt om uw paginalay-outs te beheren. Bovendien worden deze notitieboeken geleverd met reeds aanwezige sjablonen die u kunt gebruiken als richtlijn voor het maken van uw eigen lay-out.

Leuchtturm1917 notitieboeken hebben veel positieve recensies van klanten die ze al jaren gebruiken en aanbevelen aan andere mensen die het beste van het beste willen.

Wat voor soort pennen en accessoires passen in uw Leuchtturm1917-notebook?

Leuchtturm1917 notitieboeken zijn een geweldige plek om al uw gedachten, ideeën en notities op te slaan. Pennen en accessoires kunnen u helpen het meeste uit uw notebook te halen.

Sommige pennen werken beter dan andere in notitieboekjes en sommige pennen werken het beste op specifieke papieroppervlakken. Pennen die hevig bloeden of snel uitdrogen, zijn misschien niet de beste optie voor deze planners.

Je wilt nadenken over wat voor soort pen je vaak gaat gebruiken met dit notitieboek. Leuchtturm1917 pennen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze hebben ook een verscheidenheid aan functies die ze perfect maken voor alle soorten gebruikers. Ze zijn er in een breed scala aan kleuren en de inkt erin veegt niet. Ze hebben ook een ergonomisch ontwerp dat schrijven veel gemakkelijker maakt voor uw hand en pols.

Soorten pennen en accessoires van Leuchtturem1917

Het Leuchtturm1917 notitieboek bevat een voorgedrukte lijst van pennen en accessoires die met het notitieboek kunnen worden gebruikt. Deze pennen en accessoires zijn zowel praktisch als esthetisch.

Pennen: De Leuchtturm1917 bevat Pilot G2, Pilot Juice, Pigma Micron, Staedtler Triplus Fineliner, Sharpie Pen (zwart), Sharpie Pen (paars), Uni-ball Signo RT2, Uniball Signo 207.

Accessoires: De Leuchtturm1917 bevat Post-it Notes (klein), Post-it Notes (medium), Post-it Notes (groot), washi tape-rollen, 3M Command-ophangstrips.

Als je vragen hebt over het merk Leuchtturm1917 en je kunt het antwoord niet vinden op onze website, neem dan altijd contact met ons op. We zijn altijd blij om te helpen.