Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

iPhone X scherm reparatie met 12 maanden garantie

Heb je een iPhone X scherm reparatie nodig en wil je weten welk bedrijf dat voor je kan doen? Je iPhone is robuust, maar helaas niet onverwoestbaar. Vooral kwetsbare onderdelen als een display kunnen bij intensief gebruik stuk gaan of defecten oplopen. Een eenvoudige scherm reparatie kan er dan voor zorgen dat je iPhone weer zo goed als nieuw is. Bovendien is een scherm reparatie veel goedkoper dan een hele nieuwe iPhone X aan te schaffen, en hoeft ook helemaal niet lang te duren. Een iPhone X scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum neemt kost slechts 20 minuten van je tijd, en dan krijg je ook nog een jaar garantie op de reparatie en het nieuwe scherm. Heb je geen tijd om je iPhone af te leveren, dan kun je ook je iPhone naar ze opsturen ter reparatie en krijg je hem binnen 48 uur weer terug voorzien van een nieuw scherm.

 

iPhone X scherm reparatie, noodzakelijk bij beschadigingen en gebreken

De iPhone X is in 2017 tegelijk gelanceerd met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. De iPhone X heeft net als de andere twee modellen een Retina HD Display, maar is ook uitgerust met meer geavanceerde features. Ook heeft dit model geen home button meer, je bedient dus de hele telefoon vanaf het scherm. Dat het scherm goed werkt is dus cruciaal voor deze iPhone, en het kan je aardig in je gebruik belemmeren als het scherm beschadigd raakt. En de kans dat er iets met je scherm gebeurt is altijd aanwezig bij een apparaat wat je elke dag meerdere malen in je handen hebt en overal mee naartoe neemt. Een iPhone X scherm reparatie is de beste oplossing om de schade aan je display te herstellen .

 

Wanneer moet je aan een iPhone X scherm reparatie denken?

Het scherm van je iPhone X is dus een essentieel onderdeel van je telefoon wat ook meestal als eerste beschadigt raakt. En dat is zo gebeurt, je hoeft je telefoon maar uit je handen te laten vallen op een harde ondergrond en er zit zo een barst in. Als je geluk hebt doet je telefoon het nog, maar is het eigenlijk niet meer werkbaar door het gebarsten scherm. Je kunt dan niet meer goed te zien wat er op het scherm staat, en ook het swipen is minder prettig met al de scherpe randjes. Bovendien biedt een gebarsten scherm ook geen garantie meer dat de binnenkant van je telefoon beschermd blijft tegen water en stof. Afgezien van mechanische schade kun je ook problemen krijgen met de software- of hardware van het display. Een bevroren scherm of de touchscreen functie die dienst weigert zijn problemen die prima verholpen kunnen worden met een iPhone X scherm reparatie.