Acat Nederland
Image default
Huishoudelijk

Nieuwe screen kopen

Een nieuwe screen kopen? Vast niet iets dat je dagelijks doet. Daarom kan het dan ook best wel lastig zijn, want waar koop je nou een screen en nog belangrijker, waar moet je op letten? Vooral dat laatste is gelijk een vraag die wij vaak gesteld krijgen door onze klanten en daarom schrijven we er dan ook dit artikel over.

Het kopen van een screen kon vroeger vooral bij lokale zonweringbedrijven en in sommige gevallen ook bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Tegenwoordig is daar het internet bij gekomen met natuurlijk tal van webwinkels waar je terecht kunt voor zonwering en hiermee uiteraard ook screens.

Screen kopen in de buurt

Screens kopen kan op verschillende plekken, die we net al een beetje hebben opgenoemd. Wanneer je een screen gaat kopen bij jou in de buurt, dan zul je waarschijnlijk al gauw de neiging hebben om bij een bouwmarkt te gaan kijken. Dit is natuurlijk lekker makkelijk en vaak ook niet al te duur.

Begrijpelijk, maar wat is nou beter? Een bouwmarkt of een zonweringbedrijf. Het verschil tussen bouwmarkten en gespecialiseerde zonwering bedrijven is dat speciaalzaken vaak een heel ander assortiment hebben dan bouwmarkten. Dit komt doordat de leveranciers van speciaalzaken vaak alleen willen leveren aan bedrijven de gespecialiseerd zijn. Natuurlijk heeft dit voornamelijk met de kwaliteit te maken!

Ben je dus op zoek naar echte kwaliteit screens, dan kun je wel stellen dat je deze bij een speciaalzaak gaat vinden! Twijfel je dan nog over de prijzen? Deze liggen vaak gelijk aan die bij een bouwmarkt, maar de kwaliteit is niet te vergelijken (in positieve zin natuurlijk).

Wil je wel de kwaliteit, maar wil je jouw nieuwe screen gewoon zelf monteren en hierdoor bespraren op de kosten? Overweeg dan een screen kopen online.

Screen kopen online

Je wilt wel topkwaliteit, maar niet de prijs van topkwaliteit. Logisch toch? Maar vaak niet mogelijk, gelukkig is dat verleden tijd! Er zijn namelijk verschillende webwinkels te vinden, waarbij je terecht kunt voor screens van hoge kwaliteit en voor een lage prijs.

Een screen kopen via het internet kent daarnaast nog wel meer voordelen. Zo zijn niet alleen de prijzen lager, maar is de keuze ook nog eens veel groter! Natuurlijk hebben we het dan nog niet eens gehad over de kwaliteit, die is namelijk hetzelfde als bij een gespecialiseerd zonweringbedrijf in de buurt!

Het grote verschil is dat je zelf het meten en monteren dient te doen, wanneer je een screen online koopt. Dit is misschien wel een werkje, maar daardoor bespaar je wel fors! Kortom: wil jij een screen kopen en hier niet de hoofdprijs voor betalen, maar wel de beste kwaliteit? Dan is online zonwering shoppen echt iets voor jou!