Acat Nederland
Image default
Huishoudelijk

De voordelen van de Bang & Olufsen Beovision Contour

In vele woonkamers is de televisie het middelpunt van de woonkamer. Was deze vroeger vooral alleen maar om naar gekeken te worden, tegenwoordig is de televisie zelf ook de moeite waard om bekeken te worden. De televisiefabrikanten besteden zorg aan het ontwerp van de televisie. Behalve dat deze aan bepaalde technische kwaliteitseisen moet voldoen, moet deze er ook mooi uitzien. Werd er vroeger misschien alleen maar gekeken hoe goed de televisie technisch was, tegenwoordig is de televisie een woonaccessoire die in het hedendaagse interieur moet passen.

 

Bang & Olufsen

Wanneer je iemand bent die houdt van een mooi interieur met stijlvolle woonaccessoires, dan passen de apparaten van Bang & Olufsen daar gegarandeerd in. Bang en Olufsen is een merk dat behalve de hoge kwaliteit van apparatuur ook design hoog in het vaandel heeft. Ieder apparaat van Bang & Olufsen is een sieraad in je huis. Neem bijvoorbeeld de Bang & Olufsen Beovision Contour, een home-entertainment systeem met een tijdloos design. Dit mooie systeem beschikt over een 48” inch OLED scherm. Deze technologie geeft een beter contrast dan de LED-technologie, omdat iedere pixel apart wordt aangestuurd. Dit is goed te zien bij lichte objecten met een donkere achtergrond en zwart is bij een OLED TV ook echt zwart. Een ander voordeel van een OLED scherm is dat de kijkhoek vanuit alle richtingen goed is. Ook het geluid van de Bang & Olufsen Beovision Contour is fantastisch, maar niemand zal anders verwachten van dit toonaangevende merk. Het systeem heeft elf luidsprekerdrivers en versterkers en beschikt over de van Bang & Olufsen bekende Beosound technologie. Wanneer er gesproken wordt, is dit helder en goed te verstaan, maar ook bij actiescenes met veel geluid presteert het systeem geweldig.

 

Bepaal zelf het uiterlijk van je televisie

Wanneer je iemand bent die belang hecht aan een smaakvol ingerichte woning met passende woonaccessoires, dan is het goed om te weten dat dit systeem van Bang & Olufsen veel opties heeft om het aan je woning aan te passen. Zo kun je zelf het frame van het systeem kiezen. Dit is van aluminium en wordt geleverd in de kleuren zilver, goud en antraciet zwart. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende kleuren van het luidsprekerdoek, aangepast aan jouw interieur.

 

Plaatsing

De Beovision Contour heeft verschillende opties qua plaatsing. Hij kan geplaatst worden door middel van een modern vormgegeven vloerstandaard, die gedraaid kan worden naar gelang van de gewenste kijkhoek. Een andere mogelijkheid is een aluminium tafelstandaard waarmee de televisie op een lage kast geplaatst kan worden. Ook deze standaard in verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prefereer je een televisie die opgehangen wordt aan de wand, dan kan dat door middel van een beugel. Zoals je hebt kunnen lezen, biedt dit systeem de voordelen van een kwalitatief hoogstaand home entertainment system gecombineerd met de vele mogelijkheden om deze aan te passen aan jouw interieur.

https://morelisse.nl/product/bang-olufsen-beovision-contour/