Acat Nederland
Image default
Huishoudelijk

Vervangende, merkloze accu’s kunnen jouw klusproject redden

Wat is er fijner dan eens lekker aan de slag te gaan met je eigen huis op een zonnige weekenddag en eindelijk die projecten en klussen af te ronden, of juist iets compleet nieuws op te pakken om je huis, schuur of tuin nog aangenamer te maken? Met het juiste materiaal en gereedschap is het makkelijker om de klusser in jezelf te vinden en vaak is dat veel goedkoper dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je je gereedschap een tweede (derde én vierde) leven kunt geven met een vervangende accu? 

Waarom kies je voor een merkloze Makita accu?

Accu’s hebben (helaas) niet het eeuwige leven. Zeker bij gereedschapsaccu’s is dat goed merkbaar, omdat deze bijzonder vaak geladen en (volledig) ontladen worden. Het gereedschap (en je apparaten met een accu) lijken hierdoor niet meer te presteren, terwijl het gewoon een vermogensprobleem is. 

Vervang je de accu van je gereedschap door een merkloze Makita accu (of accu van het merk dat jij nodig hebt), dan merk je direct dat je tools weer optimaal presteren. Sterker nog, in de meeste gevallen zijn vervangende accu’s beter dan de originele accu’s, omdat zij verder ontwikkeld zijn en profiteren van nieuwe technologie die niet in de originele accu’s zit. Daar komt bij dat de prijs veel lager is, puur omdat er geen merklogootje betaald hoeft te worden wanneer je kiest voor een merkloze accu. Dat betekent direct dat de merkloze, vervangende accu’s de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en vaak zelfs langer meegaan dan de originele accu’s.

Een nieuw leven voor je gereedschap tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Klussen, renoveren en verbouwen wordt véél makkelijker en leuker wanneer je aan de slag gaat met het beste gereedschap en kwalitatief materiaal. Kijk daarom vooral eerst eens naar je gereedschapskist voordat je begint en vervang de gereedschapsaccu’s die aan vervanging toe zijn vanwege veroudering of slijtage van de accu. Dit zijn namelijk kleine investeringen die zich binnen de kortste keren terugbetalen, zeker omdat er tegenwoordig vervangende accu’s voor gereedschap van alle gerenommeerde merken te vinden zijn.