Acat Nederland
Image default
Huishoudelijk

Kunsthaag Klimop op rol verfraai uw tuinhek of interieur

Direct resultaat door plaatsing van een Kunsthaag Klimop

Nu kijkt u vast wel eens naar uw tuin en ziet u dat het tuinhek of de betonnen muur wel wat vrolijker mag. Maar hoe dan? Denk er bijvoorbeeld eens aan om de Kunsthaag Klimop tegels aan te schaffen en ontdek het grote voordeel hiervan. Er is direct resultaat en is onderhoudsarm, kortom de Kunsthaag Klimop is wel wat voor u!

Een echte Klimop geeft veel onderhoud en zijn lastige klimmers, het hecht zich hellemaal vast aan de gevel en klimt overal doorheen en weghalen is eveneens heel lastig zonder beschadigen aan de gevel.

Kies voor een Kunsthaag Klimop

Om bovenstaande reden kiest u daarom voor de Kunsthaag Klimop en is een kunsthaag kopen een slimme en duurzame oplossing, Ze zijn eenvoudig op te hangen en u heeft bovendien het hele jaar door een groene tuin.

Onderhoudsarm en duurzaam, u hoeft niet meer te snoeien, met tuinafval sjouwen of een dure tuinman in te huren. Bovendien zorgt het voor meer privacy tussen u en de buren.

Verfraai uw tuin of interieur

Een vervallen of saai tuinhek ? Een witte muur? Daar wilt u toch niet tegenaan kijken, er is direct resultaat te zien door er een Kunsthaag tegenaan te plaatsen en u zult merken dat het een wereld van verschil is. Niet wachten tot er iets groeit en bovendien prima zelf te plaatsen zonder dure hovenier.

Wilt u uw interieur opfrissen? Groen als wandbekleding is trending en staat ontzettend fris aan de muur. Tevens heel mooi in de badkamer, hobbykamer, serre of in de woonkamer. Bovendien, meer groen ontspant en u zult indruk maken op uw omgeving.

Kunsthaag Klimop voordelen

  • Fraai als interieurdecoratie
  • Direct resultaat
  • Eenvoudig zelf te plaatsen
  • Wandmatten van 50x50cm
  • Geen hovenier nodig
  • Onderhoudsarm
  • Meteen resultaat
  • Eenvoudig op maat maken
  • Fraai in de winkels, horeca en showrooms

KunsthaagEU verkoopt de Kunsthaag wandmatten van 50x50cm. Ze zijn naar elk formaat te maken en eenvoudig te bevestigen met bundelbandjes.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kunsthaag en bestel deze in de webshop van www.kunsthaag.eu.

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/