Acat Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Wil jij ook kennismaken met PADI duiken?

Zie jij op de televisie ook de mooiste beelden voorbijkomen van mensen die duiken met de meest exotische vissen in de zee? Met een duikbrevet kun jij dit ook ervaren! Bij een duikschool in Tilburg kun je verschillende beginnerscursussen volgen om uiteindelijk zelf te duiken op de mooiste plekken. Bij Duikcentrum de Aalscholvers leer je alles wat met duiken te maken heeft. Bij deze duikschool kun je PADI duiken. Dit is een leermethode waarbij jij centraal staat en waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt in kleine groepen van maximaal twee personen. Tijdens het PADI duiken leer je om te duiken met perslucht.

Met PADI duiken leg je de basis

Tijdens het PADI duiken, leer je als eerst de basisvaardigheden die je nodig hebt om te duiken. Bij Duikcentrum de Aalscholvers staat het plezier van het duiken voorop. Goed opgeleide instructeurs laten je zien hoe het materiaal werkt en je ervaart natuurlijk hoe het is om te duiken. Je duikt niet alleen in het zwembad, maar gaat ook een aantal keer naar buiten toe om onder echte omstandigheden te duiken. Bij deze duikschool behaal je het beste resultaat. Je kunt de instructeurs altijd om tips en trucs vragen om het duiken zo goed mogelijk te leren. Met PADI duiken leg je de basis voor een eventueel vervolg en voel je je veilig onder water.

Het stopt niet na een beginnerscursus

Als je jouw duikbrevet gehaald hebt, dan kun je overal gaan duiken waar je maar wilt. Als het duiken je bevalt, kun je jezelf gaan verbeteren dankzij PADI duiken. Je kunt je vaardigheden verbeteren en je vertrouwen onder water vergroten. Bij Duikcentrum de Aalscholvers heb je meerdere vervolgopleidingen om nog beter of nog dieper te kunnen duiken. Het duikcentrum ligt net buiten het centrum van Tilburg en is gemakkelijk bereikbaar. Je kunt er zelf dus gaan kijken om te zien of het iets voor jou is.

Gerelateerde artikelen

Waar een baan zoeken? Overzicht van de belangrijkste zoekkanalen

Monteur vacatures

Zorgkundige