Acat Nederland
Image default
Toerisme

Bedrijfsuitje? Breda!

Is het binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje en heb je geen idee wat je met je collega’s wilt gaan doen? Je kúnt natuurlijk wéér gaan bowlen, met een aansluitend etentje in het bijbehorende restaurant. Maar ja, dat hebben jullie al een paar keer gedaan en maakt niet echt indruk meer.

Als jouw bedrijf in Breda, of in de buurt van Breda, ligt, kunnen we je misschien helpen. Beleefbreda.nl is namelijk gespecialiseerd in het organiseren van leuke dagen voor allerlei doelgroepen. Een van onze specialismes? Jawel: bedrijfsuitjes.

Breda noemt zichzelf een “Stad met karakter”. Dan ligt het voor de hand dat we alleen bedrijfsuitjes “met karakter” aanbieden. In samenwerking met verschillende lokale bedrijven hebben we tot nu toe ruim 50 bedrijfsuitjes samengesteld, die je zó kunt boeken. Een enkel telefoontje en we regelen alles voor je.

Populaire bedrijfsuitjes in Breda

Tot de toppers uit ons aanbod behoren “The Hunting Game” en “Ranking your Stars”. Het eerste is een Escape Room, terwijl het tweede een spel is dat gebaseerd is op het bekende televisieprogramma. Hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? En wat vinden ze van jou?

Natuurlijk is een bedrijfsuitje niet compleet zonder je natje en je droogje. We hebben verschillende culinaire rondvaarten voor je, waarbij je al varend door de historische binnenstad van Breda geniet van een heerlijk gerecht. Neem bijvoorbeeld de BBQ boot (ook vegetarisch) of de tapas-boot.

Boek je hele bedrijfsuitje als arrangement

Wanneer je jouw hele bedrijfsuitje via BeleefBreda laat organiseren, ben je altijd voordeliger uit dan bij het los boeken van alle activiteiten. Bovendien hebben we regelmatig scherpe kortingsdeals, waarmee je de hele (mid)dag onder de pannen bent.

Een ander soort bedrijfsuitje?

Mocht je tot de ontdekking komen dat we weliswaar hele leuke bedrijfsuitjes hebben, maar je het tóch net even anders wilt hebben? Geen probleem. Neem gewoon telefonisch contact met ons op en we maken een onvergetelijk bedrijfsuitje op maat voor je.

Kom jij voor je volgende bedrijfsuitje ook naar Breda? We zien je graag!

https://beleefbreda.nl/bedrijfsuitje-breda