Acat Nederland
Image default
Toerisme

Aanvullingen van een doorlopende reisverzekering vergelijken (Pakistan en Wit Rusland)

Een reisverzekering vergoedt u voor onverwachte dingen die kunnen gebeuren terwijl u op reis bent. Naast de standaarddekking, is het verstandig om aanvullingen van een doorlopende reisverzekering te vergelijken.

Soms zijn ze standaard gedekt en in de prijs van uw doorlopende reisverzekering polis inbegrepen, en soms kunt u ze tegen betaling toevoegen.  Als u ze nodig hebt, ga dan na of ze toevoegen als extra optie duurder uitvalt dan ze in uw dekking op te nemen.

  • Wintersportverzekering: Als u van plan bent om te gaan skiën of snowboarden

  • Gadget dekking: Die dure technologie – zoals mobiele telefoons, camera’s en tablets – kan beschermen tegen diefstal en accidentele schade

  • Golf dekking: Om u en uw clubs te beschermen, waar ter wereld u ook uw slag slaat

  • Cruise dekking: Voor dekking specifiek voor uw reis, zoals opsluiting in een hut of ziek worden op zee

Welke reisverzekering heb ik nodig voor Pakistan?

Als u naar Pakistan reist, helpt een reisverzekering Pakistan u de kosten te dekken als u tijdens uw reis problemen ondervindt.

Wereldwijde dekking

Pakistan is meestal gedekt op een wereldwijde reisverzekering, maar sommige aanbieders kunnen weigeren dekking te verlenen als je reist naar gebieden die worden afgeraden door het RIVM

Enkele reis of meervoudige reis?

Als uw vakantie naar Pakistan waarschijnlijk uw enige reis van dit jaar is, is een eenmalige reisverzekering voldoende. Maar als u meerdere reizen in het vooruitzicht heeft, kan een jaarlijkse reisverzekering u tijd en geld besparen.

Als u in Pakistan aan extreme sporten wilt gaan doen, hebt u misschien extra dekking nodig.

Wat voor soort reisverzekering heb je nodig voor Wit-Rusland?

Buitenlandse bezoekers moeten een reisverzekering voor Wit-Rusland hebben die de duur van hun verblijf dekt. Voor reizen naar Wit-Rusland is een ziektekostenverzekering met een minimale waarde van €10.000 vereist.

De verzekering kan worden afgesloten bij Wit-Russische verzekeringsmaatschappijen of bij erkende buitenlandse verzekeraars. Een verzekeringspolis van een buitenlandse verzekeringsmaatschappij moet in Wit-Rusland geldig zijn tijdens de volledige duur van het verblijf. Een reisverzekering is een van de visumvereisten voor Wit-Rusland.

Wie heeft geen verzekering nodig?

  • toeristen die op doorreis door Wit-Rusland zijn met een doorreisvisum (op internationale treinen, burgervliegtuigen van internationale luchtvaartmaatschappijen)

  • diplomaten en officiële delegaties

  • vliegtuigbemanning en spoorwegpersoneel

  • buitenlanders die recht hebben op gratis spoedeisende gezondheidszorg in het kader van de overeenkomsten inzake wederzijdse gezondheidszorg die hun landen met Belarus hebben gesloten (Rusland, Turkmenistan, de GOS-lidstaten: Armenië, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Tadzjikistan, Oezbekistan, Oekraïne)

  • vluchtelingen

  • in andere gevallen (zoals bepaald in internationale overeenkomsten of vastgesteld op basis van wederkerigheid). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ambassade van Wit-Rusland.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/