Acat Nederland
Image default
Toerisme

Rondreis Italië: de mooiste monumenten

Er zijn zoveel dingen die een rondreis door Italië de moeite waard maken. U kunt hierbij denken aan de heerlijke lokale cuisine, maar ook de grote steden vol bezienswaardigheden. Zo is Milaan perfect om te shoppen, terwijl u in Venetië kunt genieten van de bijzondere grachten en gondels. Italië is ook een land vol bijzondere monumenten en andere trekpleisters. Hieronder zetten we een aantal hiervan voor u op een rij.

Colosseum

Er zijn diverse redenen waarom u deze zomer voor een rondreis door Italië kiest in plaats van een rondreis door Spanje. Eén hiervan is de rijke historie van het land. Een goed voorbeeld hiervan is een bezienswaardigheid zoals het Colosseum. Vroeger werden hier gevechten tussen gladiatoren gehouden. Nu is het één van de meest bijzondere trekpleisters van dit land.

Duomo Santa Maria del Fiore

Er zijn weinig kerken die de skyline van een stad zo typeren als de Duomo Santa Maria del Fiore in Florence. Florence is een stad vol bezienswaardigheden. Zo kunt u wandelen over de Ponte Vecchio brug of een bezoek brengen aan de Galleria dell’Accademia. Dat is toch beter dan een rondreis in Spanje?

Toren van Pisa

Iedereen moet een keer op de foto zijn geweest met de Toren van Pisa. Er zal een moment komen dat deze toren iets rechter wordt gezet, anders valt deze om. U kunt dus beter zo snel mogelijk deze bezienswaardigheid gaan bezoeken.

Waar boek ik mijn rondreis door Italië?

Op het gebied van monumenten en trekpleisters valt er een hoop te zien in dit land. Er zijn meerdere reisbureaus waar u een rondreis kunt boeken. Een aanrader is Vámonos. U kunt bij hen terecht voor vele onvergetelijke reizen. Naast een rondreis door Italië kunt u bij hen ook terecht voor een rondreis door Spanje, maar ook een bezoek aan een ander continent is een optie. Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië of Afrika: het kan allemaal bij Vámonos.