Acat Nederland
Image default
Mode en Kleding

Kom goed voor de dag met de leukste ruiteroutfits van de beste merken!

Bij het paardrijden wil je graag goed voor de dag komen in een stijlvolle en comfortabele outfit. Nou, dan heb je genoeg keuze! Verschillende gevestigde klassiekers en aanstormend talent bieden je een breed scala aan prachtige ruiteroutfits. Van caps tot rijjassen, polo’s, rijbroeken en laarzen, je wordt letterlijk van top tot teen in het nieuw gestoken. In veel gevallen is maatwerk mogelijk en ook voor je paard zijn er genoeg flatterende items op de markt. Hieronder een greep uit de keuzemogelijkheden.

Veiligheid, comfort en uitstraling gaan hand in hand met Samshield

Een cap kiezen doe je niet alleen op basis van het uiterlijk. De belangrijkste overweging is natuurlijk veiligheid. Comfort en uitstraling delen de tweede plaats. Gelukkig krijg je met een Samshield cap al deze eigenschappen in één rijhelm. Door het gebruik van moderne materialen zoals koolstofvezel en composiet is de cap erg licht, zonder op beschermende waarde in te leveren. De caps zijn zo vorm gegeven dat ze een uitstekende luchtdoorvoer hebben. Zo ga je niet onnodig zweten en voelt de helm altijd comfortabel aan, ook wanneer je deze langere tijd draagt.

Comfortabele items voor je paard van Eskadron en PS of Sweden

Als jij er op en top uitziet wil je dat natuurlijk ook voor je paard. Bijpassende dekjes en bandages bijvoorbeeld. Eskadron heeft dekjes in veel verschillende kleuren en motieven waardoor er altijd een dekje tussen zit dat perfect aansluit bij jouw outfit! Ook PS of Sweden heeft een uitgebreid aanbod. Bovendien heeft PS of Sweden ook een leuke collectie met jassen en polo’s die naadloos aansluiten bij de dekjes, bandages en hoofdstellen van het merk.

Voeg wat Italiaanse flair toe met KEP Italia

Italiaanse designs zijn populair binnen de paardensport. De perfecte pasvorm, het gebruik van de beste materialen en de unieke styling dragen in hoge mate bij aan deze populariteit. Denk daarbij aan rijbroeken van Vestrum of de uitzonderlijk goede caps van KEP Italia.