Acat Nederland
Image default
Eten en drinken

Koffiebar Huren Amsterdam

We kregen namelijk van tijd tot tijd de vraag of deze cursussen in andere steden gevolgd kunnen worden – koffie workshop amsterdam. Door het luisteren naar onze klanten hebben we nu dus cursussen in 18 steden. Deze steden zijn hieronder te zien. Leiden, Zoetermeer, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Delft, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Almere, Arnhem, Haarlem.

Toen we acht jaar geleden startten in ons ‘kleine’ koffiebarretje, droomden we nog niet veel over later. We wilden mooie koffie’s maken en mensen een fijne plek bieden. Inmiddels zijn we twee keer uitgeroepen tot de beste koffiebar van Brabant, horen we bij de Top 5 van Nederland, en zijn we verhuisd naar een geweldige, nieuwe plek.

Eigen Koffiebar

Kwaliteit en gastvrijheid staan nog steeds voorop. Ons team blinkt uit in service en eigenzinnigheid. Een beetje crazy soms, maar vooral heel lief. Onze koffiebonen variëren in bijzondere smaken en aroma’s zodat we altijd de mooiste koffies kunnen maken. Van onze theesommelier mogen we alleen verse thee op de perfecte temperatuur schenken, en dus doen we dat.

Drop by and check it out! .

Koffiekarretje Huren

Een hartje in het melkschuim van de cappucino maken voor die ene collega, een veelbelovende klant die een perfecte latte macchiato wil met drie aparte laagjes, en niet te vergeten een perfect kopje koffie voor jezelf: hoewel de piston automaten van Gebroeders Koffie makkelijk te bedienen zijn, is enige training voor de wat specialere zaken niet verkeerd.

Onze barista neemt je graag bij de hand om je te leren hoe je de mooiste macchiatos en kunstzinnige cappuccinos kunt zetten. Ook voor het onderhoud van je pistonmachine geven we je graag tips om zo lang mogelijk van je apparaat – en de koffie! – te kunnen blijven genieten (barista vacatures amsterdam).

Barista Gekenmerkt Door Gastvrijheid, Kennis En Vreugde

Bij deze workshops leer je álles over de perfecte koffie, cappuccino of latte art – indebuurt Utrecht

Bij een nieuwe aanschaf komt onze barista gratis langs en geeft een dagdeel een intensieve barista cursus. Ook erg leuk voor de teambuilding: een gezellige middag koffie zetten, en naderhand hoeft niet steeds dezelfde collega naar het apparaat te lopen. Meer weten? Neem contact op en start met koffie zetten! .

Wat leer je tijdens een barista cursus? Het is meer dan alleen maar koffie maken. Onze gecertificeerde barista geeft uitleg over de machine en hoe je ermee omgaat. Alle elementen zijn belangrijk om jaren van een goede espressomachine en goede koffie te kunnen genieten. De koffie De oorsprong van koffie ligt in Ethiopië.

Koffiekar Huren Op Locatie – Coffee By Guus – Mobiele Koffiekar

Zo is de Robusta boon bitterder dan de Arabica. Maar in Arabica bonen zitten ook weer grote verschillen. Zo hebben wij bijvoorbeeld De Wildebras, een koffie die in het wild groeit. Een kwalitatief geweldige koffie met een volle smaak is De Waaghals die in Rwanda op kleine plantages groeit. Er zijn een aantal belangrijke aspecten die de kwaliteit van koffie bepalen.

Het is wel opletten, want voor je het weet ben je twee uur over koffie in gesprek :). Het is een fascinerend product! De Waaghals op een koffieplantage Maak koffie als een barista Door naar het maken van koffie. Een barista werkt altijd met één of twee molens en de machine.

Koffiebar Ronse

Zo kun je een nog vollere espresso en betere Lungo koffie maken. Je leert de molen te gebruiken en hoe je de koffie aanstampt. Ook vertelt de barista tijdens de cursus over de doorlooptijd van koffie en hoe je koffie eruit moet zien. Een goede koffie heeft een mooie crémelaag bovenop.

Onderhoud van de koffiemachine Een Italiaanse espressomachine heeft wat meer onderhoud nodig dan de meeste volautomatische koffiemachines. Als je dit goed doet dan kan je machine zomaar tien jaar meegaan. Die leeftijd bereiken de meeste andere machines niet. Het schoonmaken van de machine aan het einde van de dag is ook belangrijk om de volgende dag weer lekkere koffie te kunnen maken.

Koffiebar Roosendaal

De lekkerste ijskoffies

Het maken van mooi vol melkschuim vergt oefening. Als je het eenmaal kunt dan kun je de lekkerste cappuccino maken met mooi dik melkschuim. Daar zul je nog veel plezier van maken. Om de barista die jouw cappuccino altijd maakt in dat koffietentje een compliment te geven: makkelijk is het niet.

Dat is omdat je zomaar een paar uur verder bent als je met melkschuim aan de slag gaat. Duurzaamheid van de machine Alle espressomachines werken in de basis hetzelfde. Toch zijn er de laatste jaren ontwikkelingen die kleine verschillen maken. In smaak, maar ook in energie verbruik. Hoewel we je een barista cursus met onze koffie kunnen aanbieden met elke halfautomatische espressomachine, geven wij zelf de voorkeur aan Ascaso.