Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Een verwenbox en een cadeaubox bij borreldoosje.nl!

Borreldoosje.nl is gespecialiseerd in het maken van heerlijke boxen op maat. Zo kan je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een cadeaubox of verwenbox

Toch wat anders?

Naast de cadeau- en verwenboxen heb je bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor wijnproeverijen, borrelpakketten voor de brievenbus en cocktail pakketten. Wil je grote aantallen bestellen? Geen probleem! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Persoonlijk maken?

Wil je iemand verrassen met een persoonlijke boodschap? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje bij je bestelling toe te voegen. Je mag in 150 tekens aangeven wat jij diegene wil vertellen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de tekst op het kaartje met de hand wordt geschreven, zodat het net lijkt alsof jij het zelf hebt geschreven. Ideaal toch?!

Bedrijfsborrel organiseren?

Wij hebben verschillende bedrijven blij mogen maken met een bedrijfsborrel op maat. Hierbij kan je denken aan een borrelbox met een heerlijke wijn of een cocktail pakket op maat met lekkere hapjes. Alles is bespreekbaar!