Acat Nederland
Image default
Vakantie

Waarom Glamping in Noord-Holland een goed idee is

Zoek jij een leuke vakantie, waarin je met je dierbaren veel kunt beleven zonder dat de halve wereld over moet reizen? Denk dan eens aan glamping in Noord-Holland.

Waarom Glamping?

Glamping is een relatief nieuwe manier om je vakantie te vieren. Bij glamping verblijf je in een luxe tent, lodge of een andere (unieke) accommodatie. Een keuze voor glamping combineert de voordelen van het leven op de camping, met de luxe van een hotel. Dus heerlijk buiten leven (en een geweldige nachtrust) en de luxe van een volledig ingericht en gemeubileerd verblijf. En je hoeft zelf nergens voor te zorgen, want alles staat al klaar als je aankomt. Je kunt zó je intrek nemen.

Waarom Noord-Holland?

Als je een vakantiebeurs bezoekt, wordt je doodgegooid met exotische bestemmingen. Dus misschien is Noord-Holland niet het eerste waaraan je denkt als je een vakantiebestemming uitzoekt. En dat terwijl de provincie zó enorm veel te bieden heeft. Niet voor niets trekken jaarlijks grote groepen toeristen naar deze regio!

Traditioneel Nederlands

Noord-Holland is traditioneel Nederlands. Elk oer-Hollandse icoon is hier te vinden: van droogmakerijen tot bollenvelden, van kaasmarkten (zoals in Alkmaar) tot vissersdorpjes. Maar denk ook aan het oude centrum van de Noord-Hollandse steden. De historie is daar in elke gevel voelbaar.

Alles goed bereikbaar

Noord-Holland is ook een goede uitvalsbasis voor dagtrips naar andere bestemmingen. Dat de Friese meren tegenwoordig als “Amsterdam Lake District” op de kaart worden gezet is niet voor niets. Via de afsluitdijk ben je er zo. En natuurlijk is ook Amsterdam vanaf je glamping in Noord-Holland perfect bereikbaar.

Glamping in Noord-Holland: een gevarieerde vakantie

Kortom, glamping in Noord-Holland biedt je een gevarieerd aanbod om jullie  vakantie in te vullen op de manier die het beste bij je past. Bij Glampings.com helpen we je daarbij graag, door je alleen de beste glampings in deze provincie aan te bieden. Kijk vandaag nog op de site en boek meteen jullie volgende vakantie in Noord-Holland.

https://www.glampings.com/