Acat Nederland
Image default
Vakantie

Huur een vakantiehuis voor 5 personen de Leistert

Het vakantiehuis voor 5 personen in het vakantiepark De Leistert is een ideale accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. Het huis heeft plaats voor maximaal vijf personen en biedt een comfortabel verblijf. Het huis is ingericht met een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er is ook een ruime tuin met een terras en tuinmeubilair waar u heerlijk kunt genieten van de zon of de rust. 

In de omgeving van het vakantiehuis kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Ook is er een recreatieplas waar u kunt zwemmen, vissen of een bootje huren om te varen. De Leistert heeft ook een aantal leuke restaurants, winkels en activiteiten waar u kunt genieten van uw vakantie. 

Samen met het hele gezin genieten 

In het vakantiehuis is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Er is gratis WiFi, kabeltelevisie, centrale verwarming en er zijn ook wasmachines en droger aanwezig. Ook is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. 

Het is heerlijk om te relaxen in het vakantiehuis van De Leistert. U kunt ontspannen op het terras, genieten van het uitzicht en genieten van de rust. De omgeving van het vakantiehuis biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur, cultuur en de vele activiteiten in de buurt. 

Het vakantiehuis van De Leistert is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. U kunt genieten van alle comfort en rust die het vakantiehuis te bieden heeft. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en activiteiten.

https://www.acatnederland.nl