Acat Nederland
Image default
Vakantie

Luxe vakantiewoning Normandië huren

Er zijn veel verschillende manieren om een vakantie in Normandië te vieren. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf in een hotel aan het strand of een kleine B&B in het hart van het platteland. Maar het mooiste is om een vakantiewoning Normandië te huren via Liberté Vakantiehuizen. De keuze aan diverse woningen is hier enorm. Zo kan je al met een hele groep genieten van deze prachtige streek. Kies je er liever voor om met je eigen gezin vakantie te vieren, ook dat is geen enkel probleem. Bekijk online of de diverse huizen wel verhuurd worden. Wie weet geniet jij deze zomer ook van het prachtige land Frankrijk in de mooie omgeving van Normandië. 

Geniet van een geweldige vakantie in Frankrijk

Er zijn veel activiteiten die je in de regio kunt doen, zoals het bezoeken van historische locaties zoals de D-Day stranden, de abdijen van Mont-Saint-Michel en Sainte-Mère-Eglise, of het bezoeken van de tuinen en kastelen in de buurt. Andere mogelijkheden zijn het verkennen van de kustlijn of het verkennen van de vele markten en evenementen die het hele jaar door worden gehouden. Er is ook een uitgebreid aanbod aan wateractiviteiten beschikbaar, waaronder kajakken, kitesurfen en vissen. Als je het avontuur wilt opzoeken, kun je ook kiezen voor bergbeklimmen of wandelen door de bossen.

Wanneer je een mooi vakantiewoning Normandië huurt via Liberté Vakantiehuizen hoef je er eigenlijk niet op uit te trekken. Veel huizen beschikken over een eigen zwembad. Ook zijn er speciale huizen met een speeltuin voor de kinderen.