Acat Nederland
Image default
Vakantie

10 reisbenodigdheden die van uw reis een makkie maken


10 reisbenodigdheden die van uw reis een makkie maken

Het plannen van een vakantie kan stressvol zijn. Je moet je vluchten en hotels boeken, bedenken wat je gaat doen als je er eenmaal bent en ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om optimaal van je reis te genieten. Om u te helpen de stress van het inpakken weg te nemen, hebben we een lijst samengesteld met 10 reisbenodigdheden die van uw reis een makkie maken.

 

1. Een goede koffer

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste op de lijst. Je wilt een koffer die groot genoeg is voor alles wat je nodig hebt, maar niet zo groot dat hij onhandig is om te dragen. Hij moet ook goede wielen hebben, zodat je hem gemakkelijk door luchthavens en hotels kunt manoeuvreren. Vergeet trowens ook geen packingcubes in je tas te doen! Packincubes zijn namelijk erg makkelijk, aangezien je met de packing cubes je koffer gemakkelijk kan organiseren. En het gave is… je kan zelfs ruimte besparen door packing cubes te gebruiken! Ideaal toch?

 

2. Een comfortabel paar schoenen en antiblaren-sokken

U gaat tijdens uw vakantie veel lopen, dus u moet zorgen voor een paar comfortabele schoenen waarin u de hele dag kunt lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Daarnaast raden wij sterk aan om sokken tegen blaren te kopen, deze zullen je namelijk erg veel ellende gaan besparen! Hier kun je advies voor sokken tegen blaren vinden!

 

3. Een lichte jas

Zelfs als u naar een warm klimaat reist, is het altijd een goed idee om een lichte jas of trui mee te nemen. Vliegtuigen kunnen koud zijn, en je weet nooit wanneer je een extra laag nodig hebt.

 

4. Een hoed of zonnebril

Als u naar een zonnige bestemming reist, vergeet dan niet een hoed of zonnebril in te pakken om uw ogen tegen de zon te beschermen. Een zonnebril is echter niet alleen nodig als je naar een zonnige bestemming reist, hij kan overal goed van pas komen. Daarnaast is een zonnebril natuurlijk simpelweg een mooi accessoire!

 

5. Zonnebrandcrème

Ook dit is essentieel voor zonnige bestemmingen. Vergeet niet om je vaak in te smeren, vooral als je veel buiten bent. Daarnaast is zonnebrand echt essentieel als je naar een wintersport bestemming gaat! Wij raden natuurlijke zonnebrand enorm aan! Lees hier een goed artikel over natuurlijke zonnebrand. Dit artikel zal je helpen ervoor te zorgen dat je geen rotzooi op je lichaam smeert.

 

6. Lippenbalsem

Chapstick is ook essentieel om uw lippen gehydrateerd te houden, vooral als u in de zon of de wind zit.

 

7. Handontsmettingsmiddel

Reizen kan vies zijn, dus het is altijd goed om handontsmettingsmiddel bij je te hebben om je handen schoon te maken als water en zeep niet beschikbaar zijn.

 

8. Snacks

Luchthavens kunnen duur zijn, en het eten is er in het buitenland soms van de beste kwaliteit. Neem dan ook wat snacks mee van thuis, zodat je iets gezonds te eten hebt tijdens je reis.

 

9. Een herbruikbare waterfles

Gehydrateerd blijven is belangrijk, vooral als je reist. Neem een herbruikbare waterfles, eventueel met rietje, mee, zodat je die na de controle door de douane kunt vullen en niet te veel hoeft te betalen voor flessen water op het vliegveld. Daarnaast is een drinkfles met rietje een goede optie als je om de natuur geeft, herbruikbare drinkflessen zijn namelijk beter voor het milieu dan wegwerpflesjes.

 

Wij raden een herbruikbare waterfles met rietje aan, aangezien het rietje ervoor zorgt dat hij erg gebruiksvriendelijk is. Zo kun je, door het rietje, wat water drinken terwijl je aan het wandelen bent, ideaal toch!?

 

10. Een lege rugzak

Een lege rugzak is ideaal om alles op deze lijst in mee te nemen, evenals souvenirs of aankopen die je tijdens je vakantie doet.

 

Conclusie

Inpakken voor een reis kan ontmoedigend zijn, maar als je niet vergeet om deze 10 reisbenodigdheden mee te nemen, zal je zeker een soepele en plezierige reis hebben!

https://greentourist.nl/