Acat Nederland
Image default
Huishoudelijk

Een hordeur kopen tegen ongedierte

Een luxe hordeur kopen wordt steeds vaker gekozen. Dat heeft te maken met de hoeveelheid aan ongedierte die woningen binnen vliegen. Voornamelijk in de maanden wanneer de zomer begint heb je hier veel last van. Denk bijvoorbeeld aan de maand juni en augustus waarin je nog lekker buiten wilt zitten en de ramen open hebt staan om door te luchten, omdat de dagen zo ontzettend warm zijn. Maar daarmee zorg je er ook voor dat er openingen ontstaan waar de muggen en andere beesten door naar binnen kunnen vliegen. Om te zorgen dat de beesten hier geen mogelijkheid toe hebben is het aanschaffen van horren daar een heel goede methode voor. Een hordeur kopen doe je dan voor de deuren in je woning, maar daarnaast kan je ook nog kiezen om je ramen te voorzien van horren. 

Hordeur online kopen

Een hordeur kopen moet je wel doen op maat. De deuren worden dan op een juiste maat gemaakt, waardoor deze goed passend zijn en waardoor er dus geen ongedierte je woning in kan vliegen. Je hebt geen zin in een huis vol insecten in de zomer en daar kan een hordeur kopen je goed mee helpen en aan bijdragen. Wanneer het een beetje vochtig is buiten hebben de dieren nog meer behoefte aan een droge plek en zoeken ze deze in woningen op. Zeker wanneer je de lampen aan laat staan, zal je zien dat ze zich goed weten te verzamelen. 

Maten opmeten van de deur voor een optimaal resultaat

Je kunt zelf de maten goed opmeten aan de hand van de meetinstructies op de website. Deze zijn geschreven aangegeven, maar je kunt hierbij ook een filmpje bekijken. Dit is het belangrijkste onderdeel van een hordeur kopen, omdat dit uiteindelijk de dieren tegengaat en zorgt dat ze op afstand kunnen blijven.