Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

De 2 meest belangrijke weetjes over het vapen

Een vaporizer is een soort kleine oven die actieve stoffen zoals THC en CBD verdampt en het plantmateriaal niet verbrandt, wat erg ongezond voor je is. Door het gebruik van een vaporizer neem je dus geen hoeveelheden ongezonde, giftige stoffen binnen, waaronder teer en stikstofoxide. Met andere woorden: verdampen is de gezonde manier om high te worden!

  1. Waarom vapen?

Vaporizers worden vaker op straat gezien dan een paar jaar geleden. Dat is niet zo gek, want ze zijn een gezonder alternatief voor roken. Voor de rokers is het een uitkomst want zo heb je geen sigaretten meer nodig om te roken. De verdampers zijn als een elektrische sigaret. Het zijn kleine apparaatjes waarin je kunt roken, of liever verdampen, THC of CBD. Je verbrandt de inhoud niet, je verdampt het. Als je wilt verdampen, zijn er marihuana- en hasj-verdampers die je kunnen helpen de beste ervaring te krijgen.

  1. Verschillende soorten vaporizers

Er zijn drie soorten verdampers. Een draagbare vaporizer werkt op een batterij die je de hele dag gemakkelijk kunt opladen. Deze vaporizers zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waar je ook heen gaat. Zo kun je op elk moment van de dag tabak of marihuana verdampen. Een desktop vaporizer heeft veel meer kracht waardoor je langer kunt dampen. Het geeft een stabiele en sterkere verdamping van tabak of marihuana. De desktop vaporizer is echter niet draagbaar, hij wordt alleen thuis gebruikt. Penvaporizers zijn de kleinste en meest discrete vaporizers die er zijn. Ze maken het heel gemakkelijk om mee te nemen. Het enige nadeel van de penverdamper is dat ze niet oplaadbaar zijn.

24high.nl

Als je op zoek bent naar vaporizers, maar je weet niet waar je moet zoeken, maak je dan geen zorgen. Er zijn veel plaatsen die vaporizers online verkopen. Helaas verkopen ze niet allemaal de beste kwaliteit. Bij 24high.nl kun je alle soorten vaporizers kopen. Ze verkopen producten van verschillende merken zoals Tsunami, Flowermate, Storm, Loki en nog veel meer. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!

 

https://www.acatnederland.nl/