Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Battlefield 2042

Hou jij ervan first person shooters gamers te spelen? Lees dan over de nieuwste Battlefield 2042.

Game PC kopen voor Battlefield 2042

Wanneer je een fan bent van first person shooters, mag Battlefield niet ontbreken in je collectie. De trailer ziet er veelbelovend uit, en veel fans verwachten dan ook veel van deze game. Al weken lang werden mensen enthousiast van de uitgelekte beelden. En nu de uitgelekte beelden echt blijken te zijn, kan iedere FPS fan alleen nog maar praten over deze game uit de nieuwe Battlefield reeks. In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over de setting van de game, en waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een game PC.

 

De setting van de nieuwe Battlefield

De game speelt zich af in de nabije toekomst, het jaar 2042. Dit betekent niet dat de game vol met laser guns, en Apex achtige technologieën zit. Je zal gebruik kunnen maken van de hedendaagse wapens, en voertuigen. Wel kun je in de trailer zien dat er een “Boston Dynamic” robothond in de game aanwezig is, of je deze ook in de multiplayer kunt gebruiken is nog de vraag. Hoe dan ook is het geen verzonnen gadget, omdat deze honden in het echt ook al worden gebruikt. Je kunt deze Battlefield het meest vergelijken met Battlefield 3 en 4, waarin je kunt vechten met helikopters, straaljagers, tanks en vele andere hedendaagse gevechtsvoertuigen. Waar je in Battlefield 4 met maximaal 64 mensen kunt vechten, kan dat in BF 2042 met maximaal 128 mensen.

 

Specificaties game PC

In dit nieuwste deel van de Battlefield reeks zijn de graphics natuurlijk ook weer een stuk beter. Nu wil je natuurlijk weten aan welke eisen jouw game PC moet voldoen. Zoals het nu staat heb je minimaal een Core i5 6600K, of AMD FX-8350 processor nodig. 8GB RAM geheugen, en een AMD Radeon HD 7850, of nVidia GeForce GTX 660 videokaart met 2GB VRAM. BF 2042 komt het beste tot zijn recht met een Intel Core i7 4790, AMD Ryzen 3 1300X, of vergelijkbare processor. 12GB RAM geheugen, en een AMD Radeon RX 580 of 6GB NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart. Natuurlijk komt dit niet helemaal nauwkeurig, want je kunt altijd de settings van de game aanpassen.

Een game PC kopen voor BF 2042? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/