De productiviteit verbeteren met Office Pro 2019

De productiviteit verbeteren met Office Pro 2019

De productiviteit verbeteren met Office Pro 2019

Microsoft Office 2019 Professional Plus is de logische opvolger van de versie uit 2016. Zoals we van Microsoft gewend zijn, is het pakket op een groot aantal punten weer sterk verbeterd. Wie slim is, koopt het nieuwe product van Microsoft bij Guard Software, waar je je aankopen doet met kortingen die kunnen oplopen tot wel zeventig procent. Bestel en betaal je bij Guard Software, dan heb je meteen je licentienummer in je mailbox en kun jij het product downloaden en installeren.

 

Ideaal voor studenten en ouder en docenten en medewerkers in het onderwijs

Microsoft Office 2019 Professional Plus is een must, zeker voor studenten en hun ouders, maar ook voor docenten en medewerkers die actief zijn in het voortgezet onderwijs en het middelbaar onderwijs. Voor studenten is er een speciale licentie met de duur van een jaar, voor medewerkers is er een versie beschikbaar zolang ze actief zijn voor een onderwijsinstelling. Zoals vertrouwd bevat Microsoft Office 2019 Professional Plus de programma’s Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access.

 

Verbeteringen niet op de vingers van twee handen te tellen

De aangebrachte verbeteringen zijn bij lange na niet op de vingers van twee handen te tellen. Er is veel tijd en energie gestoken in het verder optimaliseren van het Office Professional Plus pakket van Microsoft, zoveel is duidelijk. Ten opzichte van de versie uit 2016 heeft Word heel veel veranderingen ondergaan. Het thema is nu zwart en er zijn bovendien nieuwe geluiden voor Office toegevoegd. Je leert werken met hulpprogramma’s voor het maken van bijschriften en beschrijvingen en kunt nu ook gebruik maken van de sterk verbeterde functie van tekst naar spraak. Ook de toegankelijkheid is verbeterd. Met het nieuwe Excel kun je een veel betere gegevensanalyse maken, maak je een trechter grafiek of 2D kaartjes. Je kunt verbindingslijnen toepassen en ook de Power Query is sterk verbeterd.

 

Koop vandaag dit pakket nog bij omiXimo

PowerPoint kon niet achterblijven en je zoomt voortaan gemakkelijker in en uit terwijl er gebruik wordt gemaakt van een nieuw programma voor de vorm en de overgang. Pictogrammen voeg je nu ook veel gemakkelijker toe. In Outlook wordt de e-mail nu veel efficiënter beheerd met steeds bijgewerkte contactpersonen. Bovendien wordt gebruik gemaakt van @-mentions nu en heb je reis- en overzichtskaarten beschikbaar. Heb je plannen om Microsoft Office 2019 Professional Plus bij omiXimo aan te schaffen, dan dien je wel de beschikking te hebben over Windows 10, 1GHZ CP4 en 3GB vrije ruimte. Je moet ook 2GB Ram harde schijf hebben en een scherm van 1200 bij 800. Als je slim bent en je beschikt over voornoemde eigenschappen, dan bestel je vandaag dit uitgebreide pakket nog bij Guard Software. Dan weet je namelijk zeker dat je snel aan de slag kunt en nooit teveel betaalt.

https://www.omiximo.nl/computers/game-pc/