Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Welk merk aanhangwagen moet ik kopen?

Je kent het vast wel, je wil graag een aanhanger kopen maar je weet niet welk merk het beste is. In dit blogartikel geven wij meer informatie over een aantal aanhangers. Er zijn een aantal bekende aanhangwagen merken. Onder andere Eduard aanhangers, Anssems, Temared en Hulco. We zullen deze merken verder toelichten. 

Eduard aanhangers

Eduard is een van de bekendste leveranciers van aanhangwagens. Ze produceren momenteel nog in Balen, maar binnenkort zal dat vanuit Lommel, België gaan. De reden hiervoor is dat de oude fabriek te weinig capaciteit heeft. De nieuwe fabriek zal moeten zorgen voor een verdere groei en ontwikkeling. Momenteel heeft Eduard ruim 100 man aan het werk en werken er nog eens 15 medewerkers op het kantoor. Eduard produceert onder andere plateauwagens, multi-transporters, autotransporters, machinetransporters en kippers. 

Anssems aanhangers

Vanaf 1977 produceert Anssems aanhangwagens en richt het zich op de ontwikkeling en productie van breed inzetbare, duurzame aanhangwagens. Van oorsprong is Anssems een familiebedrijf, dat ontstaan is in Tilburg. Maar al snel zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese aanhanger markt. Toch zijn de familiewaarden nog steeds de basis van de onderneming. Anssems streeft bij de samenwerking met Anssems-dealers en eindgebruikers naar hoge kwaliteit, openheid en duidelijkheid. De aanhangers worden geproduceerd op verschillende productielocaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Anssems heeft een breed aanbod aan transportoplossingen; van de veelgebruikte bakwagens tot kippers, van paardentrailers tot autoambulances, van bagage- en gesloten wagens tot plateauwagens.

Temared aanhangers

Temared is al een lange tijd een bekende aanbieder van betrouwbare en erkende aanhangwagens. Het bedrijf zit in Polen, Świdnik. Temared biedt al meer dan 20 jaar aanhangers aan op de markt en zijn één van de marktleiders in Polen.

Gedurende deze tijd hebben ze zowel voor Poolse als buitenlandse markten meer dan 100.000 aanhangers geproduceerd. Door deze ervaring is het mogelijk om een erg breed scala aan aanhangers aan te bieden.

Momenteel hebben ze meer dan 120 verschillende soorten aanhangers van verschillende types. Ook vervullen ze aanvragen van klanten, voor op maat gemaakte aanhangers. De auto trailers worden geproduceerd met passie en met het gebruik van materialen en componenten van erkende fabrikanten, zoals AL-KO, FRISTOM, KNOTT, SPP, WAŚ, WINTERHOFF, ASPOCK.

Ze exporteren constant aanhangers naar West-Europese markten. En ze willen, kijkend naar de strategie deze markten verder uitbreiden. De strategie is namelijk het uitbreiden van het huidige distributie kanaal. Dit is niet alleen voor buitenlandse markten, maar ook voor de Poolse markt.

Hulco aanhangers

Hulco Trailers produceert al sinds 2003 professionele aanhangers vanuit Tilburg. Momenteel zit het in Bad Bentheim Duitsland. Doordat het bedrijf ontstaan is in Nederland en uitgebreid is naar Duitsland. Hierdoor wordt de typische Brabantse mentaliteit van aanpakken en no-nonsens geïntegreerd met de Duitse Gründlichkeit, dit blijkt een goede match te zijn. Hulco heeft een duidelijke missie en dat is het maken van de beste aanhangwagens voor professionals die eisen stellen. Dit betekent kwaliteit waarop ze iedere dag kunnen vertrouwen. Hulco biedt machinetransporters, plateauwagens en multitransporters aan. 

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/