Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Uw villa verkopen gaat makkelijker bij een vastgoedbedrijf

Uw villa verkopen gaat makkelijker bij een vastgoedbedrijf 

Bent u in het bezit van een grote villa en wilt u uw villa verkopen? U kunt op drie verschillende manieren uw villa verkopen. U kunt zelf de villa verkopen, u kunt uw villa verkopen met een verkoopmakelaar of u kunt zelf uw villa verkopen aan een vastgoedbedrijf. Hieronder wordt verteld wat er gaat gebeuren bij alle drie mogelijkheden. Ik kan u alvast vertellen dat uw villa verkopen bij een vastgoedbedrijf het snelst, het goedkoopst en moeiteloos verloopt. 

Zelf uw villa verkopen

Als u zelf uw villa wilt verkopen zou u zelf alles moeten doen van de vraagprijs bedenken en de bezichtigingen geven tot het koopcontract opstellen. Het is al ingewikkeld om een normaal huis te verkopen, maar een villa zal nog lastiger zijn. Als u zelf uw villa verkoopt heeft u minder bereik dat een verkoopmakelaar en heel weinig mensen kunnen een villa kopen. U zou dus veel geluk moeten hebben als u zelf uw villa verkoopt. 

Villa verkopen met makelaar

Bij een verkoopmakelaar kunt u alles uit handen geven en hoeft u alleen maar te wachten tot uw villa verkocht is. Het nadeel is dat het heel lang kan duren voordat uw villa verkocht is, omdat heel weinig mensen een villa kunnen kopen. Na de verkoop van uw villa kunt u rond de 3% van de verkoopprijs aan makelaarskosten betalen. 

Villa verkopen aan vastgoedbedrijf

U kunt ook uw villa verkopen aan een vastgoedbedrijf die een middelaar is tussen particulier en belegger. Een vastgoedbedrijf heeft een groot beleggersnetwerk met altijd wel een belegger die geïnteresseerd is in uw villa. Hierdoor weet u zeker dat uw huis wordt verkocht en u hoeft niet maanden te wachten of kosten te betalen voor de verkoop van uw villa. 

Bent u er al uit op welke manier u uw villa gaat verkopen? Als u houdt van een verkoop zonder zorgen, moeite en kosten raden wij u aan om uw villa te verkopen aan een vastgoedbedrijf.

 

https://sonsrealestate.nl/villa-verkopen/