Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Een aanhanger huren doe je bij 123machineverhuur.nl

Er zijn genoeg situaties denkbaar dat een simpele aanhanger niet afdoende is voor uw klus. Om die reden kunt u naast kleine aanhangers, ook grote aanhangers huren bij 123 Machineverhuur. Grote aanhangers kunnen erg handig zijn als u grote sloopwerkzaamheden aan het verrichten bent. Nadat u de pui en de tussenwanden eruit heeft gehakt, is het wel zo prettig als u snel van de ontstane ravage af kunt komen. Een grote aanhanger huren biedt in zo’n geval uitkomst, zodat u het vuil naar de stort kunt brengen en zo overzichtelijk houdt wat bruikbaar en onbruikbaar materiaal is.

Enkelas of tandemas?

123Machineverhuur heeft zowel uitvoeringen van de enkelas als van de tandemas te leen. Een enkelas kunt u het beste gebruiken voor het vervoeren van meubels of kleinere goederen. Wat het precieze laadvermogen is, hangt af van het type aanhanger. De enkelas aanhangers zijn gemakkelijk te manoeuvreren en in te parkeren, wat bij de tandemasser wat moeilijker gaat. Een tandemas is een twee-as aanhanger, waarvan de assen evenwijdig aan elkaar liggen. Deze aanhanger heeft vier wielen, waardoor het meer weerstand biedt als u het geheel met de hand verplaatst. Deze aanhanger kan vaak wel meer gewicht aan dan een enkelasser.

Schamel aanhanger

Een schamel aanhanger, die ook wel autonome aanhanger wordt genoemd, is een aanhanger die aan weerszijden over één of meerdere assen beschikt. Zo kan de aanhanger stabiel blijven staan, ondanks de verdeling van de lading. De schamel aanhanger heeft een hoog laadvermogen, u rijdt stabiel met deze aanhanger en een schamel beschikt over een maximumlengte die langer is dan een trekker-opleggercombinatie. Deze aanhanger huren is ideaal, omdat hij duur in aanschaf is. Dit type trailer gebruikt u vooral voor lange en zware voorwerpen.

Aanhangers huren door heel Nederland

Via 123 Machineverhuur huurt u alle soorten aanhangers door heel Nederland. Heeft u een aanhanger nodig voor een bepaalde periode, geef bij het plaatsen van uw bestelling dan aan van wanneer tot wanneer u deze nodig heeft. Binnen 24 uur proberen ze u een bevestiging te geven of de reservering definitief is. Is desbetreffende aanhanger niet beschikbaar, dan nemen ze altijd contact met u op. Dan bieden ze een alternatief en denken ze graag met u mee in oplossingen!

https://www.123machineverhuur.nl/