Acat Nederland
Image default
Sport

Aqua fitness

Wil je als een vis in het water aan je conditie werken? Of lekker ontspannen verschillende spiergroepen in het water trainen. Aquafitness is een laagdrempelige manier om aan fitness in het water te doen. In het water voel je minder weerstand, maar train je al snel meerdere spiergroepen tegelijk. Dankzij Aqua fitness kan je actief in het water aan de slag en zorg je ervoor dat je spieren op een uitstekende manier getraind gaan worden. Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor aqua fitness? Wij hebben meerdere hulpmiddelen waar je gebruik van kan maken in het zwembad!

Aqua fitness accessoires bestel je online in onze webshop

In onze webshop hebben we meerdere hulpmiddelen die je kan gebruiken met aqua fitness. Je kan hiermee extra spiergroepen trainen en aan de slag om je conditie te verbeteren. Neem gerust een kijkje wat er nu allemaal mogelijk is. We hebben meerdere accessoires waar je mee aan de slag kan gaan. We helpen je dan ook graag met de juiste hulpmiddelen voor een potje intensieve aqua fitness.

Ga aan de slag met aqua handschoenen

Bij Aqua fitness wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van Aqua handschoenen. Dit zijn een soort flippers aan je handen waar je mee kan zwemmen. De grote flippers zorgen voor extra weerstand in het water. De extra weerstand zorgt er weer voor dat het zwemmen een stuk zwaarder wordt. Met als resultaat dat meerdere spieren in je bovenlichaam extra getrained worden. Aqua handschoenen kunnen het ideale hulpmiddel zijn als je bovenlichaam wilt trainen in het water!

Aqua handschoenen online bestellen

Wil je zelf met aqua handschoenen aan de slag in het zwembad? Dan hebben we goed nieuws we hebben namelijk een compleet assortiment met verschillende handschoenen om uit te kiezen. Buiten zwemhandschoenen om mee te sporten hebben we ook nog handschoenen voor aquarobics. Je krijgt zo extra grip in het water tijdens het sporten. De stof is ook goed bestand tegen het chloorwater dat de handschoenen continu krijgen te verduren.

Extra grip in natte omstandigheden

Onze Aqua handschoenen kunnen ook gebruikt worden voor extra grip in het zwembad. In verschillende natte omstandigheden krijg je de grip die je nodig hebt om te kunnen sporten. Zowel in natte als droge omstandigheden kunnen de aqua handschoenen gebruikt worden.

Uiteraard zijn de handschoenen uitstekend geschikt voor het gebruik in het water. Dit is precies waar ze voor gemaakt zijn. Je besteld ze online in onze webshop!