Acat Nederland
Image default
Sport

Ervaar nu de voordelen van thuis sporten met EMS

Fit en krachtig worden of afvallen door te sporten in kleine sessies van enkel 20 minuten is mogelijk met EMS sport. Deze vorm van sport geeft je vele voordelen. Want een sportsessie is niet alleen lekker kort, je hoeft deze ook maar 2x per week uit te voeren om een grandioos resultaat te boeken. Sporten met EMS kan je gewoon uitvoeren in je woonkamer, hoe relaxed is dat. Je bent niet meer afhankelijk van openingstijden van een sportschool, een lesrooster en reistijd.

EMS training van StimaWELL

Omdat je met EMS het hele lichaam kunt trainen wordt deze vorm van sporten steeds populairder. Maar wat is EMS training precies? Met EMS train je de spieren door middel van kleine stroomstootjes. Er zijn tal van onderzoeken gedaan naar de werking van EMS, daaruit is naar voren gekomen dat de resultaten die je boekt door te trainen met EMS zeer goed zijn.

Het is natuurlijk belangrijk om gebruik te maken van een goed product. StimaWELL werkt met gecertificeerde medische producten die middenfrequente stroom afgeven. De EMS trainer van StimaWELL bevat 70 verschillende trainingsprogramma’s, geschikt voor gevorderde sporters en beginnende sporters. Naast de 70 trainingsprogramma’s beschikt de EMS trainer ook nog over 40 video’s, die jou kunnen ondersteunen tijdens het sporten.

EMS trainer en toebehoren huren bij StimaWELL

Via StimaWELL kan je een trainingsapparaat en toebehoren huren, je kunt kiezen uit verschillende huurtermijnen. De waarde van het EMS trainingsapparaat en de toebehoren is ruim €8.750,-.

Tijdens een EMS training draag je een speciaal pak, welke is voorzien van elektroden. De elektroden zijn op verschillende plekken in het pak verwerkt, zodat alle spieren aangesproken kunnen worden.

Tot voor kort was er alleen de mogelijkheid om te trainen met een nat pak inclusief aparte bandelektroden voor armen en benen. Het natte pak dient voor de training nat gemaakt te worden, bijvoorbeeld met een spons of een plantenspuit. Vervolgens moeten de snoeren uit het pak en de bandelektroden verbonden worden met de EMS trainer.

Sinds kort kan je de EMS training ook uitoefenen met het Tec Suit, het nieuwe trainingspak van StimaWELL. In dit pak zijn droge elektroden geïntegreerd die uiterst modern zijn. Dit pak hoeft niet nat gemaakt te worden, er hoeven geen snoeren verbonden te worden met de EMS trainer en het dragen van losse bandelektroden is niet meer nodig.

 

https://ikwilstimawell.nl/