Acat Nederland
Image default
Sport

Sporten met een kettlebell

Wanneer we spreken over een kettlebell, dan weet vrijwel iedereen wat je ermee kunt doen. Niet alleen zal je meer spieren kunnen opbouwen. Ook is het goed voor het gehele lichaam. Uiteraard dien je er wel op te letten dat je er op de juiste manier mee omgaat. Dit omdat een kettlebell specifiek bedoeld is om de bovenarmen te trainen.

 

De bekende trainingen wat je ermee kunt doen

Als eerste is de Swing het bekendste wat je kunt doen qua training. Maar met de Snatch training pak jij jouw gehele lichaam in één keer aan. Dit wordt ook nog wel eens de actieve training genoemd. De meest gangbare gewichten wat wordt gebruikt zijn de 8, 10 en 12 kilo. Al lijkt het veel qua gewicht maar je zult merken dat je hier eenvoudig mee om kunt gaan door op de juiste manier te trainen.

 

Waar kun je dit bestellen?

Uiteraard is het van belang om te starten met een gewicht die iets lichter is. Dit moet je namelijk langzaam opbouwen. Al dien je er wel op te letten dat je niet te licht start met sporten. Dan hebben de bewegingen namelijk geen effect en zal je dus geen training volgen zoals het bedoeld is. Bij GorillaSports.nl ben je aan het juiste adres als je hier naar op zoek bent. Niet alleen een kettlebell kan je hier bestellen maar in feite alles wat je nodig hebt om te sporten!