Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Waarvoor is de AMD Ryzen 3 geschikt?

De AMD Ryzen 3 maakt deel uit van de derde generatie AMD Ryzen processors. Het betreft quadcore processors met een minimum van acht threads. De AMD Ryzen 3 is geschikt om mee te netflixen, presentaties en verslagen mee te maken en om foto’s mee te bewerken. Wat alle AMD Ryzen processors gemeen hebben, dus ook de AMD Ryzen 3, is dat de processors in de fabriek ontgrendeld worden met een multiplier. Daarmee kun je de

instellingen van de processor personaliseren. Dat gebeurt door middel van de AMD Ryzen Master software die je op je computer kunt installeren.

Geschikt voor simpele games

AMD Ryzen 3 is een prima processor voor fotobewerking en om films en series mee te kijken. Is de processor echter ook geschikt om de nieuwste spellen mee te spelen? Dat is vooral afhankelijk van het spel dat je op oog hebt. In principe is het geen echte gameprocessor. Wanneer je een game pc aan het samenstellen bent, is het wellicht verstandiger om bijvoorbeeld voor de Ryzen 5 of 7 te kiezen.

 

Met de AMD Ryzen 3 kun je iets oudere spellen overigens nog prima spelen. Wil je relatief simpele games als Minecraft spelen, dan is ook dit prima mogelijk. Speel je nieuwere games, dan is het aan te raden om de kwaliteit lager te zetten en eventueel op lage resolutie te spelen. Op deze manier zou je de spellen eventueel alsnog kunnen spelen. Koop je deze processor om games mee te spelen? Controleer dan even wat de system requirements van je favoriete games zijn, of laat je informeren door een specialist.

Zeer geschikt voor de gemiddelde persoon

Alhoewel AMD Ryzen 3 misschien niet geschikt is om de nieuwste spellen op hoge kwaliteit te spelen, voldoet de processor voor de gemiddelde persoon die geen fanatieke gamer is. Tenzij dat je video’s bewerkt of aan 3D rendering doet, is de processor geschikt voor de gemiddelde werk- en thuiscomputer. De processor is bovendien vrij goedkoop ten opzichte van de zwaarde AMD Ryzen 5 en AMD Ryzen 7.

 

Ben je op zoek naar een AMD Ryzen 3 processor? Dan is het aan te raden om deze online te bestellen bij een webshop als omiXimo. Op deze webshop vind je relatief goedkope onderdelen, maar kun je ook complete pc’s bestellen, van budget pc’s tot high end gaming pc’s. Ook als je een AMD Ryzen 5 of AMD Ryzen 7 wilt bestellen, zit je goed bij deze aanbieder.

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/