Acat Nederland
Image default
Sport

Medailles bestellen als promotiemateriaal

Een medaille is een ereteken dat iemand ontvangt voor een belangrijke prestatie. Maar wist je dat medailles bestellen ook een commercieel doel kan dienen? Bij Budgettrophy.com vind je verschillende voetbalmedailles, hockey prijzen, medailles voor tennistoernooien en sportbekers. En deze kun je allemaal personaliseren met jouw bedrijfsnaam en –logo. Ideaal dus voor bedrijfsevenementen en netwerkbijeenkomsten! Het bestellen van medailles en sportbekers heb je via Budgettrophy.com ook nog eens in een handomdraai gedaan.

Medailles bestellen die jouw organisatie onder de aandacht brengen

Er worden geregeld sportevenementen voor bedrijven georganiseerd. Het is een uitstekende manier om ondernemers op een informele manier bij elkaar te brengen en hier kunnen mooie dingen uit voortkomen. Maar als er gesport wordt hoort daar natuurlijk wel een prijs bij!

Bij een teamsport als hockey of voetbal is het aan te raden om medailles te bestellen. Zo krijgt iedereen een prijs en het hele team gaat naar huis met jouw logo en bedrijfsnaam trots op de borst. Over mooie reclame gesproken. Medailles bestellen doe je door in de website een geschikt ontwerp te selecteren. Dat kan een voetbalmedaille zijn met een gegraveerde speler of schoen maar je kunt ook een blanco medaille bestellen. Op deze medaille kun je een eigen afbeelding laten drukken. Upload je logo of bedrijfsnaam, kies een lint dat hier mooi bij past en geef vervolgens een persoonlijke boodschap in. Rond je bestelling af en deze wordt vaak dezelfde dag nog in orde gemaakt!

Bestel een sportbeker bij terugkerende evenementen

Heb je een terugkerend evenement zoals een jaarlijks bedrijfshockeytoernooi? Dan zijn sportbekers ook een optie. In het assortiment zijn verschillende grote sportbekers opgenomen die mooi als wisselbeker kunnen dienen. Zo wordt de competitie voor iedereen nog interessanter, want iedereen wil die beker natuurlijk winnen! Het personaliseren van sportbekers gaat ongeveer op dezelfde manier al het bestellen van medailles. Op de marmeren voet kun je een plaatje aan laten brengen met een persoonlijke boodschap. Afhankelijk van het model dat je kiest is ook een afbeelding op de beker zelf mogelijk.

Tal van andere mogelijkheden bij Budgettrophy.com

Naast sportbekers, voetbalmedailles en medailles voor hockey kun je ook tal van andere sportprijzen bestellen op de website. Denk aan kampioensschalen, beelden, en rozetten voor spring- en dressuurwedstrijden. De mogelijkheden zijn eindeloos en met het eenvoudig bestelproces en de voordelige prijzen maak je het jezelf makkelijk. Ervaar het zelf, neem een kijkje op de website en personaliseer een medaille of sportbeker voor jouw voetbal-, hockey of tennistoernooi. Je hoeft nog niet af te rekenen maar je merkt meteen hoe makkelijk het is om gepersonaliseerde medailles en sportbekers te bestellen!