Acat Nederland
Image default
Vakantie

Vakantie aan de Zuid-Hollandse kust bij bungalowpark Sollasi

Bungalowpark Sollasi is een mooi vakantiepark gelegen op een kleine afstand van de Zuid-Hollandse kust. Om precies te zijn in de directe omgeving van het leuke kustplaatsje Noordwijk. Niet alleen de zee, bossen en duinen liggen in de directe omgeving van het bungalowpark, pal naast het park ligt het grote Oosterduinse meer. Dus zoekt u een plek om een huisje te huren bij Noordwijk? Dan kunt u stoppen met zoeken en uw vakantie bij Sollasi boeken!

Ruime vakantiehuisjes en luxe studio’s

Bij Sollasi kunt u rekenen op ruime vakantiehuisjes. Er zijn vier- en zespersoons huisjes beschikbaar. Elk huisje is omringd door een fijne, omheinde tuin. In de tuin is een ruime berging te vinden, waar strandspullen en fietsen in opgeborgen kunnen worden. Alle vakantiehuisjes zijn compleet ingericht en voorzien van een heerlijk bad. In de huisjes zijn honden toegestaan.

Naast de huisjes is er op het bungalowpark nog een mooi appartementencomplex te vinden. Dit complex is voorzien van moderne en luxueuze studio’s voor twee personen. De studio’s beschikken over een ruim balkon of een terras, afhankelijk van de verdieping waarop u verblijft. Ook de studio’s zijn compleet ingericht en voorzien van een ruime inloopdouche. In de studio’s zijn honden niet toegestaan.

Camping Sollasi en camping Le Parage

Bent u meer het type om te gaan kamperen? Voor campings bij Noordwijk kunt u ook bij Sollasi terecht. Eén camping, genaamd camping Sollasi, is te vinden naast bungalowpark Sollasi. De andere camping, genaamd Le Parage, is te vinden naast ‘Hollands Duin’, een prachtig natuurgebied.

Beide campings hebben uitstekende faciliteiten en u kunt genieten van een ruime campingplek. Op beide campings zijn honden toegestaan.

In de omgeving van Noordwijk kunt u zich op verschillende manieren vermaken. Fietsend of wandelend de duinen, de bossen en het strand ontdekken, u kunt vertrekken vanaf uw vakantieplek. De omgeving is ook veel bollenvelden rijk en na een kort tochtje met de auto of openbaar vervoer kunt u de prachtige bloementuin de Keukenhof bewonderen. Musea zoals het Archeon, Corpus, Naturalis en Madurodam liggen op een kleine afstand van de campings en het bungalowpark. Grote steden als Den Haag, Amsterdam, Leiden en Haarlem zijn snel per trein of auto te bereiken.

https://www.sollasi.nl/