Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Een foto op canvas maakt wel degelijk het verschil

Een schilderij? Dat kost vaak een aardige cent, weerbestendig is het niet en tegen een stootje kan het vaak amper. Gelukkig is er ook een betaalbaar alternatief voor een schilderij. Kies je voor een foto op canvas, dan heb je wel de voordelen van een schilderij, maar niet de nadelen. Bovendien kun je bij een foto op canvas zelf kiezen wat je er op laat drukken, waardoor je je foto op canvas perfect kunt laten aansluiten bij je woonkamer of andere ruimte. Meer nog, een foto op canvas kun je zelfs perfect buiten hangen.

De voordelen van een foto op canvas

Een foto op canvas komt in principe overal tot zijn recht en is een waardig, maar veel betaalbaarder alternatief voor een schilderij. Als je het gaat vergelijken dan moet een foto op canvas zeker niet onderdoen en je hebt veel meer vrijheid. De meeste foto’s op canvas hebben prachtige kleuren en soms krijg je er tientallen jaren garantie op. In principe verkleurt en foto op canvas niet, waardoor zelfs een plekje in de zon geen ramp is. Een kwalitatieve foto op canvas is trouwens krasbestendig, waardoor je er ook perfect eentje kunt hangen als er nog kleine kinderen in huis rondlopen. Bij een duur schilderij is dat misschien niet zo een verstandig idee.

Honderden mogelijkheden met een foto op canvas

Misschien wel het grootste voordeel van een foto op canvas? Het feit dat er duizenden foto’s zijn die je op je canvas kunt laten printen. Zo vind je vast wel het perfecte plaatje. Wil je het exclusiever? Dan kun je je eigen foto op je foto op canvas laten printen. Zo beschik je over een uniek exemplaar dat niemand anders heeft en dit in een formaat naar keuze. Zo kun je je foto op canvas steeds perfect aan de ruimte aanpassen. Iets wat bij een schilderij ook onmogelijk is.

 

Kies een stijl van canvas die bij je past

foto op canvas woonkamer

Trouwens een foto op canvas is er in verschillende uitvoeringen, dus je kunt ze moeilijk over één kam scheren. Van een foto op dibond tot een foto op plexi, satijn papier of zelfklevend. Verschillende stijlen zijn dus mogelijk en mixen en matchen kan perfect. Er zijn heel wat mensen die zweren bij foto’s op canvas en ondertussen enkele exemplaren in huis hebben.

Kies je leverancier verstandig

Wil jij een foto op canvas, speur dan zeker eens op het internet. Kies voor een betrouwbare leverancier met jaren ervaring en goede reviews. Dan ben je zeker van een foto op canvas van topkwaliteit. Zo zit je goed voor jaren en beschik je over een bijzondere blikvanger, helemaal op maat. De levering neemt in principe niet meer dan een paar dagen in beslag, dus lang wachten is er niet bij. 

 

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-canvas-op-maat/