Acat Nederland
Image default
Vakantie

Motor Noordkaap, extreme kou vraagt veel van motorrijder en motor

Motor Noordkaap. Dat is het zeer grote doel van Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en van Jo op zijn Duitse BMW. De zware bronzen klok in de hoge toren van de kerk in Erp sloeg precies negen keer toen Ad van de Bos zijn vier goede bezorgers van de bloemen en bloemstukjes van harte welkom heette in zijn prachtige winkel met bloemen en planten. Het wemelde van de geuren en kleuren, wat een schitterende kleuren en wat een mooie bloemen en planten. Motor Noordkaap.

Bewonder de vele, mooie bruggen

Motor Noordkaap. Toen Bertus, Tinus en Jo de winkel van de bloemist binnen stapten was ze alle drie iets bijzonders opgevallen. Een flinke wand was helemaal bedekt met een grote, mooie groene doek. Er zijn dus vier goede bezorgers: Bertus, Tinus en Jo en daarnaast de vaste en ervaren bezorger Bert. Bert bezorgt de bloemen en planten met een bestelwagen. En uiteraard Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW. Allereerst kregen ze alle vier een lekkere kop warme tomatensoep. En dat ging er vlot in als koek. Motor Noordkaap.

Geniet van de lekkere Noorse zalm

Motor Noordkaap. Toen de vier bezorgers hun soep op hadden nam Ad van de Bos het woord om uitleg te geven. Uitleg over het bezorgen van de zeer vele planten en bloemen. Het eerste wat bloemist Ad van de Bos deed was het resoluut en voorzichtig verwijderen van het groene doek. En eerlijk is eerlijk, onze vier bezorgers konden hun ogen niet geloven. Aan de wand hing een hele grote kaart, zeg maar plattegrond. Met daarop geheel Erp, dus niet alleen het centrum, maar ook het hele grote buitengebied. Erp staat helemaal op de kaart. Motor Noordkaap.