Acat Nederland
Image default
Internet

Hoe vind ik een goede domeinnaam?

Als u een domeinnaam heeft, hoe vind ik dan een goede webhost? Er zijn veel webhostingbedrijven, maar welke zijn het beste voor uw doeleinden? Als u bijvoorbeeld een e-mailadres nodig heeft dat alleen op uw website wordt gebruikt, moet u een host zoeken die deze functie aanbiedt. Hoe vind ik een goede domeinnaam en webhost?

 

Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een webhost, is of ze domeinregistratie aanbieden. Als u van plan bent uw website voor persoonlijk gebruik te gebruiken, heeft u geen hostingaccount nodig. Als u uw domeinnaam echter voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken, heeft u waarschijnlijk een hostingaccount nodig.

 

Veel mensen denken dat ze kunnen verhuren zonder hun naam te registreren. Hoewel het waar is dat sommige hostingbedrijven dit type service niet aanbieden, is dit niet de norm. Hostingbedrijven rekenen wel een maandelijks bedrag voor deze service. Als je gewoon een naam wilt waar je elke dag langs gaat, zonder deze te wijzigen, dan zit je goed met een gratis hostingservice.

 

Hoe vind ik een webhost die dit type hosting aanbiedt? WordPress is een van de betere opties voor gratis hosting. Via internet kun je veel informatie vinden over verschillende hostingbedrijven. Typ gewoon “gratis webhosting” in uw zoekmachine en u zult worden blootgesteld aan vele opties.

 

Als u eenmaal een paar opties heeft gevonden, moet u beslissen welke naam u uw domeinnaam wilt hebben. Bedenk wat u graag zou willen promoten. Sommige mensen willen zichzelf en hun website promoten als een affiliate, terwijl anderen hun echte naam willen gebruiken. Neem de tijd bij het beslissen over uw domeinnaam.

 

Nadat u een naam heeft gekozen, kunt u online gaan en domeinnamen zoeken. Als u niet bekend bent met hoe u dit moet doen, is het eigenlijk vrij eenvoudig. Ga naar een willekeurige grote zoekmachine en voer de domeinnaam in die u zojuist hebt gevonden. Als u niet zeker weet wat een zoekmachine is, kunt u hulp opzoeken op Wikipedia. Hoe meer u weet over het vinden van een goede domeinnaam, hoe gemakkelijker alles zal zijn.

Check hier EIGEN-DOMEIN