Acat Nederland
Image default
Vakantie

Kamperen op de betere camping in Kroatië

Wordt jij blij van stranden en een prachtige blauwe zee? Zie jij jezelf de hele zomervakantie genieten van paradijselijke baaien? Wil je af en toe ook lekker actief wandelen door overweldigend mooie natuur? En af en toe lekker flaneren door idyllisch leuke dorpjes en steden? Maar heb je bij dat alles geen zin overal waar je komt massa’s toeristen tegen te komen? Boek dan een glamping-vakantie in Kroatië.

Kroatië is, vreemd genoeg, een onontdekte parel. Iedereen kent wel iemand die het land heeft bezocht en vol lof spreekt over de pracht van de Plitvicemeren, het Romeinse amfitheater in Pula of het paleis van Diocletianus in Split. Trouwens, ook Dubrovnik scoort bij bezoekers hoge ogen. Ook de gastvrijheid van de lokale ondernemers wordt geroemd. Het is dan ook onbegrijpelijk dat Kroatië niet veel meer toeristen trekt.

Maar ons hoor je niet klagen, want daardoor kun je in Kroatië nog in alle rust genieten van al het moois dat het land te bieden heeft.

Voel je één met het Kroatisch land op de camping

Wij zijn overtuigde kampeerders. Voor ons staat kamperen gelijk aan vrijheid en één zijn met de omgeving. Wanneer je in kampeert stem je jezelf als vanzelf beter af op je omgeving. Je leeft met de zon en wordt elke ochtend veel meer uitgerust wakker dan je misschien gewend bent. Maar we willen ook wel een beetje luxe beleven. ’s Ochtends hebben we zin in een warme bak (echte) koffie en een vers ontbijtje. We willen slapen op een fatsoenlijk matras en ook kunnen douchen zonder de stress dat het warme water zo stopt met stromen. Vroeger betekende dat dat je moest kiezen voor een hotel, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om te kamperen in luxe. En dat is wat we willen: wij willen glampen (glamorous camping).

Dat is mogelijk op veel verschillende campings in Kroatië. In verschillende populaire delen van het land is het mogelijk om een luxe safaritent of lodge te huren die is voorzien van al het meubilair dat je nodig hebt. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten die de camping je biedt. Niet alleen het restaurant en zwembad staan je ter beschikking, het animatieteam staat klaar om de kinderen te entertainen en ook voor jullie zijn er leuke activiteiten.

Wanneer je kiest voor glamping op een camping in Kroatië kies je voor een volledig zorgenvrije vakantie. Je hebt  geen omkijken naar de tent, want alles staat al voor je klaar zodra je op de camping van je keuze bent aangekomen. Een vakantie op de camping in Kroatië is een vakantie van puur genieten voor iedereen.

Kijk op www.glampings.nl voor de beste campings in Kroatië en boek jouw zomervakantie met een paar muisklikken.

https://glampings.nl/