Acat Nederland
Image default
Vakantie

Camping in Duitsland

Heb je weleens vakantie gevierd in Duitsland? Duitsland ligt vlakbij, we gaan erheen om goedkoop te tanken en boodschappen te doen. We bezoeken de Kerstmarkten. Maar om de een of andere reden staat Duitsland bij veel mensen niet op de radar als vakantieland. Onterecht, want Duitsland is een aantrekkelijk en gevarieerd land.

Noord-Duitsland verkennen vanaf de camping

In het noorden van Duitsland is een citytrip vanaf de camping zo gemaakt. Steden als Hamburg en Bremen trekken elk jaar (terecht) veel bezoekers. En vergeet Berlijn niet, de stad waar je bij elke straathoek in een andere omgeving terecht kunt komen. Vanuit Kiel vertrekken de veerboten naar Scandinavië. Dat maakt van het noorden een populaire pleisterplaats voor kampeerders die ook Zweden en Denemarken willen verkennen.

Warmte en wijn in Zuid-Duitsland

In Zuid-Duitsland kan het ’s zomers goed warm worden. Zoek de verkoeling aan het water of ga lekker fietsen door de bossen van het Zwarte Woud. En vergeet niet te drinken. Als het heet is, kies je natuurlijk voor water. Aan het eind van de dag, als je weer terug bent op de camping, geniet je van een lekker Duits wijntje.

Luxeleventje op de Duitse camping

Zin om deze zomer in Duitsland te kamperen, maar geen zin in lekke luchtbedden, kromgeslagen haringen en de andere nadelen van kamperen? Dan hebben we goed nieuws. De Duitsers houden namelijk van luxe. En dat is te merken, het aantal topcampings in Duitsland is moeilijk te tellen. Kiezen is moeilijk.

Kom naar glampings.com, want wij hebben het kaf al van het koren gescheiden. Bij ons boek je heel eenvoudig een luxe kampeervakantie op een camping in Duitsland. We gaan verder dan enkel een sta-plaats, want wij zorgen luxe kampeeraccommodatie die voor je klaarstaat als je aankomt.