Acat Nederland
Image default
Onderwijs

Taaltraining Nederlands voor uzelf of collega’s

In welke sector u ook werkzaam bent, een goede beheersing van het Nederlands is belangrijk. Zowel in de communicatie met collega’s als met klanten. In bepaalde branches kan dit extra lastig zijn, omdat er jargon wordt gebruikt. Een professionele taaltraining biedt dan de oplossing. Bij taalinstituut The Square Mile kunt u terecht voor een training Nederlands gericht op de zakelijke, technische of financiële branche. Onze cursussen zijn door heel het land te volgen. Op een trainingslocatie en incompany, maar ook online.

The Square Mile taalcursussen

Bij The Square Mile hebben we ruime ervaring in het geven van taaltrainingen. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende talen, gericht op diverse branches. De kracht van The Square Mile zit in onze trainingen op maat. Onze cursussen zijn niet kant en klaar, maar worden afgestemd op de behoefte van de cursist. Zo houden we altijd rekening met uw functie binnen de organisatie. Verleent u telefonische klantenservice, of is het juist belangrijk dat u een goede zakelijke email op kunt stellen? Er wordt rekening gehouden met leerdoelen en daarnaast is uw huidige niveau natuurlijk van belang.

Spoedcursus Frans volgen

Onze taaltrainingen zijn te volgen in verschillende vormen. U kunt kiezen voor een uitgebreide cursus Engels, waarbij de lessen over een langere periode verspreid worden. Maar ook voor een spoedcursus Frans bent u bij ons aan het goede adres. Dit is een intensievere training in een kortere periode, zodat u snel de kennis opdoet die u nodig heeft. Taaltrainingen kunnen worden gegeven in een groep of individueel. De trainingsgroepen houden we altijd klein, zodat iedereen voldoende begeleiding kan krijgen. Deze persoonlijke benadering zorgt voor de beste leerresultaten. Wilt u weten of we de taaltraining bieden die u nodig heeft? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.