Acat Nederland
Image default
Geschenken

Eindeloze keuzemogelijkheden bij het bestellen van sportprijzen voor het nieuwe seizoen!

Wanneer het nieuwe sportseizoen op het punt van beginnen staat, gaan organisatoren van sportevenementen massaal op zoek naar nieuwe sportprijzen voor toernooien, onderlinge wedstrijden en natuurlijk voor de winnaar van de competitie! Dankzij moderne productietechnieken en de komst van innovatieve leveranciers zijn de keuzemogelijkheden de afgelopen jaren enorm toegenomen. Om je wat wegwijs te maken binnen de wondere wereld van de sportprijzen, krijg je in dit artikel meer informatie en tips over de mogelijkheden.

De klassiekers: sportbekers en medailles

De meest voorkomende sportprijzen zijn natuurlijk de sportbekers en medailles. Maar denk niet dat je met een standaard bronzen, zilveren of gouden beker klaar bent. Sportbekers zijn in talloze variaties verkrijgbaar. Dat komt vooral door productietechnieken waardoor de verschillende onderdelen van een sportbeker apart worden geproduceerd en bij de leverancier in elkaar worden gezet. Dat betekent dat er ontelbaar veel variaties mogelijk zijn.

Een medaille kopen is een stuk goedkoper en dat is één van de redenen van de populariteit van deze sportprijzen. Je kunt een medaille bestellen voor slechts een paar cent per stuk bij grotere oplagen. Dat maakt ze ideaal voor sportdagen op scholen en bijvoorbeeld bedrijfstoernooien, waarbij je iedereen een aandenken aan een leuke, sportieve dag mee wilt geven. Uiteraard heb je ook hierbij veel keuze. Er zijn ook rijkelijk bewerkte sportspecifieke medailles verkrijgbaar en het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp uit te laten werken.

Overige mogelijkheden

Naast sportbekers en medailles heb je tal van andere mogelijkheden. Zo zijn er stenen en kunststof beeldjes op een voet. Daarbij kun je meestal zelf een inscriptie ingeven die op het plaatje op de voet komt te staan. Ook glazen awards, kampioensschalen en rozetten zijn verkrijgbaar. Wil je op je gemak kunnen kiezen? Ga dan voor een leverancier met een eigen productielijn en een showroom. Dan kun je vaak gewoon binnenlopen of een afspraak maken om de collectie te bekijken.