Acat Nederland
Image default
Electronica en Computers

Is een refurbished laptop wat voor jou?

Als je een refurbished laptop overweegt, kun je je het beste afvragen waar je je laptop voor wilt gebruiken. Als het is voor het bewerken van foto’s of het spelen van grafisch zware games, dan zal het waarschijnlijk minder goed werken. Gebruik je je laptop vooral voor tekstverwerking en internetten, kijk dan eens naar tweedehands laptops. Het is niet alleen betaalbaar, je krijgt ook kwaliteitsartikelen. Wil je nieuw, dan betaal je de volle winkelprijs.

Dit is een tweedehands laptop ofwel refurbished desktop

U krijgt een refurbised laptop of refurbished desktop die eerder in het bezit is geweest en een nieuwe bestemming heeft gekregen, maar we hebben hem schoongemaakt en alles gerepareerd wat daarvoor nodig was. We zijn ervan overtuigd hoe goed onze laptops en desktops zijn, daarom bieden we 2 jaar GRATIS garantie. Alphashop is een uitstekende plek om naar toe te gaan als je op zoek bent naar een refurbished laptop of desktop. We bieden enkele van de beste deals voor laptops en desktops die je kunt vinden.

Let hier op bij de aankoop van een refurbished laptop

U moet ervoor zorgen dat u alle details kent over elke laptop die u wilt kopen. Zorg ervoor dat je de nieuwprijs van je gewenste model weet en lees ook reviews. Het voordeel van een refurbished laptop is dat ze goedkoper zijn dan de nieuwe modellen. Neem niet zomaar aan dat de verkoper de juiste nieuwprijs als vergelijking opgeeft. Houd ook rekening met het model dat u krijgt. Het opknappen van een laptop kan deze weer in een nieuwe staat brengen, maar ze kunnen geen geheel nieuwe computer vanaf nul bouwen. Zorg ervoor dat de garantie die je krijgt ook iets waard is – we geven 2 jaar garantie. Tenzij de lijst met bepalingen bij de productgarantie andere bijzonderheden bevat, is het veilig om aan te nemen dat alle producten zijn gemaakt en verkocht in een goede cosmetische en functionele staat. Als u bij ons bestelt, is het belangrijk om uw aankoop zo snel mogelijk te inspecteren om er zeker van te zijn dat alle batterijen in goede staat verkeren. Wanneer providers laptops voor hun klanten opknappen, repareren ze niet alleen versleten onderdelen, maar besparen ze ook op batterijen. Zorg ervoor dat uw apparaat geen tekenen van intensief gebruik vertoont. Nieuwe laptops worden vaak nauwelijks gebruikt in een bedrijf met een standaard bedrijfsbreed beleid om altijd nieuwe IT bij de hand te hebben.