Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Maatregelen treffen om kerntrekken te voorkomen

Het kan voorkomen dat de woning waar je momenteel in woont slachtoffer is geworden van een inbraak. Dat is natuurlijk erg vervelend en de meest voorkomende strategie die wordt gehanteerd door inbrekers is de kerntrek methode. De reden? Kerntrekken is een methode die vrij simpel is en enorm eenvoudig is om onder de knie te krijgen. De inbreker hoeft namelijk alleen een schroef uit het slot te draaien en vervolgens eruit te trekken. Hierdoor zal de cilinder eruit gaan. Om te voorkomen dat inbrekers middels deze strategie inbreken zullen we in dit artikel kort stilstaan bij een aantal maatregelen om kerntrekken te doen voorkomen. Hierbij kun je ook eens kijken naar een specialist zoals Slotenmaker Zwolle of Slotenmaker Almelo voor passend advies.

Methode 1: het kiezen van speciale profielcilinders bij slotenmaker Zwolle

Een van de eerste methodes die je kunt gebruiken om kerntrekken te voorkomen is het beschermen van de woning met speciale profielcilinders. Deze speciale cilinders zijn namelijk op speciale wijze gemaakt waardoor het niet mogelijk is om een schroef erin te draaien. Hierdoor is het dus niet meer mogelijk om een cilinder uit het slot te trekken. Het aanschaffen van een speciale profielcilinder kun je eenvoudig bij diverse slotenmakers doen. Ben jij woonachtig in de omgeving van Zwolle, bestel dan een speciale profielcilinder bij slotenmaker Zwolle. Ben jij woonachtig in de omgeving van Almelo, dan bestel je deze eenvoudig bij slotenmaker Almelo om er zeker van te zijn dat je goede kwaliteit koopt.

Methode 2: Veiligheidsbeslag aanschaffen

Een andere methode om kerntrekken te voorkomen is het geval als je besluit om een speciaal veiligheidsbeslag te laten plaatsen. Het beslag wordt in dit geval over de cilinder geplaatst waardoor de cilinder niet meer uit het systeem getrokken kan worden. Daarbij is het ook goed om te benoemen dat er speciale schroeven aanwezig zijn in het beslag die ook niet zelf te verwijderen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met een slotenmaker Almelo. Ze kunnen je namelijk alle advies geven die je nodig hebt om een goede keuze te maken om kerntrekken te doen voorkomen.

Vraag advies aan een slotenmaker

Weet jij na het lezen van dit artikel niet zo goed welke keuze het beste bij jouw wensen past? Dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen met een slotenmaker Zwolle of slotenmaker Almelo. Door contact met hen op te nemen wordt er naar je wensen gekeken en op basis hiervan wordt een goede keuze gemaakt. Mocht je hier toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult maken waar je iets aan hebt.