Acat Nederland
Image default
Marketing

Tips voor het verkleinen van de lijst met SEO-bureaus die u op Google hebt gevonden

Het kiezen van een goed SEO bureau lijkt misschien een gemakkelijke taak, maar het is er een die niet lichtvaardig moet worden opgevat. Je kunt een hogere rank krijgen als je de juiste team achter je hebt staan. Verkoop en een positief rendement op uw SEO-inversteringen zijn beide mogelijke resultaten.

Hoewel alle SEO-bedrijven in staat moeten zijn om basis-SEO voor uw bedrijf uit te voeren, kunnen sommige zich specialiseren in specifieke sectoren, vormen van SEO (zoals SEO voor e-commerce) of zelfs aanvullende online services bieden (zoals PPC-advertenties, social-media marketing of web design)

Voordat u een bureau contact, volgen hier enkele tips om in gedachten te houden

Weet wat de doelstellingen van uw bedrijf zijn. U moet uw bedrijfsdoelen schetsen voordat u partner beslissingen neemt. Het is niet genoeg om te zeggen dat je gevonden wilt worden in zoekmachines. Dat is een beetje wazig, dus als je het verkeerde bureau kiest, betaal je uiteindelijk voor niets. Verkoop, het vergroten van de naamsbekendheid, het verwerven van meer erkenning in de branche of het ontwikkelen van een sterkere reputatie zijn enkele iets specifiekere doelen om te overwegen. U hoeft zich natuurlijk niet tot die doelstellingen te beperken. Zorg ervoor dat alle doelstellingen die u stelt in overeenstemming zijn met uw aanbieding.

Kijk naar de ervaring van het bedrijf

Gevarieerde SEO-bedrijven hebben verschillende capaciteiten om u te helpen bij het bereiken van uw doelstellingen. Sommige mensen werken mogelijk alleen in bepaalde gebieden. Sommige bieden mogelijk extra services naast SEO. Er valt ook veel te leren over SEO. On-page SEO, off-page SEO en technische SEO zijn de drie belangrijkste componenten van SEO, maar je kunt nog specifieker worden met e-commerce SEO, YouTube SEO, lokale SEO, enzovoort. Elke vorm van SEO heeft een andere invloed op uw organisatie. Als u een e-commerce bedrijf runt, wilt u niet samenwerken met een SEO-bedrijf dat niet gespecialiseerd is in SEO voor e-commerce.