Acat Nederland
Image default
Marketing

Meer sales door telefonische acquisitie

Meer sales door telefonische acquisitie 

Ik zit er al een tijdje over na te denken om een team in te schakelen voor telefonische acquisitie. Het is ook een beetje een probeersel natuurlijk, aangezien het wel een irritante vorm van marketing kan zijn voor sommige mensen, maar het feit dat het nog steeds bestaat, zegt natuurlijk wel een hoop over de slagingskans van deze vorm van leads binnenhalen. Daarom ben ik maar eens op gesprek gegaan bij een bedrijf dat mij wellicht zou kunnen helpen met het genereren van leads door middel van deze vorm van marketing en ik hoop dat het goed gaat.

 

Gaat het zijn vruchten afwerpen?

Het gesprek verliep vrij soepel. Ik had zelf nog niet zo heel erg veel ervaring met telefonische acquisitie en het is me even haarfijn uitgelegd hoe de vork nou in de steel zit. En ik was echt wel enthousiast, kan ik je vertellen. Natuurlijk is het gemakkelijk om ingepalmd te worden door een sales mannetje dat heel goed weet wat hij zegt en wat hij allemaal aan het doen is, maar het feit dat ik me heel gemakkelijk erin liet praten, zegt natuurlijk ook genoeg over de vaardigheden van dit sales bedrijf.

 

Het resultaat liegt er niet om

Zoals ik al zei, ik had een beetje mijn twijfels en bedenkingen, maar die zijn volledig verdwenen, als sneeuw voor de zon. Ik heb nog nooit zoveel orders gehad en ik word er helemaal gelukkig van. Ja, dit is wel echt precies waar ik op hoopte en misschien nog wel veel en veel meer. Ik weet het niet, dit is het toch echt wel hoor, dit is de volgende stap die ik kan gaan maken met mijn bedrijf om ervoor te zorgen dat het echt succes gaat hebben. Ik heb er in ieder geval zin in.

https://resultaat-verbetering.nl/telefonische-acquisitie/