Acat Nederland
Image default
Zorg

Functionaliteiten van Incura

To cure is het Engelse woord voor genezen. Cura betekent behandeling in het Italiaans. Incura is dus een logisch gekozen naam voor zorgsoftware. Ben je werkzaam als therapeut bij het GGZ? Dan is de praktijksoftware psycholoog het pakket voor jou! Incura is naast het GGZ ook geschikt voor professionals met als specialisatie: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie. Daarnaast wordt het veelvuldig gebruikt als administratieprogramma voor multidisciplinaire praktijken.

Functionaliteiten van Incura

Wat kun je nu precies verwachten van Incura als EPD programma? We leggen het uit en beginnen met een opsomming van de vaste onderdelen van het pakket:

–        webbased zorgdossiers;

–        agenda;

–        boekhouding;

–        factureren;

–        patiënten-portaal;

–        Incura Pro App;

–        meetinstrumenten;

–        dashboard en managementinformatie.

Twee licentiemodellen

Deze tools krijg je tot je beschikking voor een alles-in-één prijs. Er zijn twee licentiemodellen waarbij het mogelijk is per jaar te wisselen. Opzeggen kan iedere maand na het eerste halfjaar. Kies je voor model 1 dan betaal je een vast maandbedrag per gebruiker. Bij model 2 wordt het vaste maandbedrag per gebruiker aangevuld met 1% van de jaarlijkse omzet. Model 2 is financieel gezien interessant voor starters, parttimers en kleine zorgpraktijken. De actuele bedragen staan online: https://www.incura.nl/tarieven/.

Bekend raken met de software

Om als nieuwe gebruiker bekend te raken met de praktijksoftware van Incura, kun je terugvallen op de Incura Academie. Zo zijn er allerlei interessante trainingen en Webinars te volgen. Voorbeelden zijn Zorg Domein Webinar, Jaarwerk 2022 GGZ, Jaarwerk 2022 JGGZ en Incura voor starters Logo, Fysio, Ergo & OT. Het Incura-team biedt verder online consultancy sessies aan die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. Voorbeelden: uitleg over vragenlijsten en oefeningen voor je cliënten, de jaarwisseling en hoe die zo soepel mogelijk door te komen, de Incura boekhoudfunctie, alle mogelijkheden van de Pro App.

Meer weten?

De medewerkers van Incura vertellen je graag meer over het Incura praktijkinrichting pakket. Beiden zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt bellen met 088 – 946 22 33 of een mailtje sturen gericht aan info@incura.nl. Zit je graag op social media? Check Incura op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. 

 

https://www.incura.nl/