Acat Nederland
Image default
Zorg

Hoe een kindercoach mijn leven heeft verbeterd

Hoe een kindercoach mijn leven heeft verbeterd

Mijn kinderen zijn echt de liefde van mijn leven en ik was dan ook heel erg blij met mijn eerste bevalling een jaar of tien geleden. Helaas is het sindsdien niet allemaal meer even makkelijk gegaan en mijn kind heeft door moeilijke omstandigheden niet altijd de fijnste jeugd gehad. Daarentegen heb ik wel altijd genoten van mijn kind en zou ik het zo opnieuw doen. In deze tekst ga ik het hebben over waarom ik het zo leuk vind om mijn kind een opvoeding te geven en ik ga het ook hebben over hoe een kindercoach zoals kindercoach IJsselstein mijn leven heeft verbeterd.

Waarom ik het zo leuk vond om mijn kind een opvoeding te geven 

Als je een kind hebt dan zul je dit gevoel vast wel herkennen en daarom zal ik mij vooral richten op de mensen die nog nooit een kind hebben opgevoed. Het opvoeden is een kind is net alsof je een kleine versie van jezelf een les door het leven moet geven. Het kind zal bepaalde dingen doen die jij misschien ook wel deed en daarom is het heel erg herkenbaar. Je zult snel merken waar je kind wel en niet goed en is en daarna kun je snel gaan werken aan deze vaardigheden. Het is echt geweldig om een kind een opvoeding te geven.

Hoe een kindercoach mijn leven heeft verbeterd

Mijn kind heeft dus helaas door omstandigheden die buiten zijn of mijn controle liggen niet altijd een hele makkelijke jeugd gehad. Daarom besloot ik een kindercoach in te schakelen zoals bijvoorbeeld kindercoach IJsselstein. Hiermee hoopte ik ervoor te zorgen dat mijn kind op een natuurlijke manier over zijn trauma’s heen zou komen. De resultaten waren na een paar maanden echt fantastisch, hij was weer hetzelfde blije kind van een paar jaar geleden. Ik zou een kindercoach echt aan iedereen aanraden want het werkt echt goed en de prijs is zeker niet hoog. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://coachpraktijkgroei.nl/kindercoach-ijsselstein