Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Welke kalenders schaft u aan voor uw bedrijf?

Ook in dit digitale tijdperk mogen papieren kalenders niet ontbreken in uw bedrijf. Kalenders zijn een ideaal relatiegeschenk. Daarnaast zijn ze vrijwel onmisbaar voor een goed overzicht en een soepele planning in uw eigen bedrijf. Daarom vindt u hier een overzicht van de verschillende kalenders en de voordelen daarvan.

Weekkalenders

Nog steeds gebruiken veel huishoudens weekkalenders om afspraken te noteren. Voor veel mensen is zo’n papieren overzicht prettiger en makkelijker dan een digitale planner. Meestal hangen deze kalenders op een goed zichtbare plek aan de muur. Op deze manier ziet de gebruiker van deze kalender deze dagelijks en vergeet daardoor geen belangrijke afspraken. Ook huisgenoten of andere gezinsleden weten deze kalender te vinden. Geeft u een weekkalender als relatiegeschenk aan uw klanten, dan heeft deze klant een dagelijkse herinnering aan uw bedrijf en zijn relatie met u.

Maandkalenders

Maandkalenders kunnen van onschatbare waarde blijken binnen uw bedrijf. De meeste mensen werpen automatisch een blik op een kalender aan de muur. Digitale planners daarentegen moeten bewust geopend moeten worden door de gebruiker. Met een maandkalender aan de muur ziet iedereen direct welke belangrijke deadlines en data eraan zitten te komen. Het verschaft ook meteen duidelijkheid. Er hoeft nooit meer bij een collega nagevraagd te worden wanneer een bepaalde deadline ook alweer was. Het staat immers voor iedereen duidelijk zichtbaar op de kalender.

Een maandkalenders kan daarnaast ook voor individuele werknemers een uitstekende manier om te plannen en het overzicht te bewaren. Met een blik ziet hij of zij direct welke data belangrijk zijn en welke deadlines er in een bepaalde maand zijn. Maandkalenders voor 2022 kopen? Neem dan een kijkje op de website van Kalenderbestellen.nl. Dit is een partij waar u als bedrijf grote aantallen kalenders kan kopen voor op de werkvloer of als relatiegeschenk. Hier is ook de mogelijkheid om een logo van het bedrijf op te drukken. 

Kalenders voor 3 of 4 maanden

Kalenders voor drie maanden geven een mooi overzicht van een kwartaal. Deze kalenders zijn handig wanneer u langere tijd vooruit wilt kijken. Wilt u net iets meer overzicht dan deze drie maanden, van zijn er de kalenders voor vier maanden. Deze meermaandskalenders zijn dan ook een favoriet relatiegeschenk. Uw relaties zullen deze kalenders veelvuldig gebruiken. Met uw naam of uw logo op de kalender heeft u op deze manier visitekaartje dat dagelijks gezien wordt.

Bureaukalenders

Het kleine formaat van bureaukalenders maakt ze bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. Ze nemen niet teveel ruimte in op een bureau terwijl data snel gecheckt kunnen worden. Zowel uw werknemers als uw relaties zullen graag een bureaukalender gebruiken. Zo kunnen ze snel even controleren op welke dag een bepaalde datum valt tijdens het maken van afspraken of een planning.