Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Voor- en nadelen van verschillend vervoer

Ben je aan het twijfelen om rijlessen te gaan volgen omdat je overal goed kunt komen met de bus of trein? Je hebt vast wel eens de discussies gehoord tussen mensen over of de trein of de auto beter is. De auto heeft zo de file (ochtendspits) en de trein heeft vaak pech in Nederland. Beiden hebben dus zo hun nadelen. Wat is de beste optie?

Wat is sneller?

Over het algemeen kun je veilig vaststellen dat de auto sneller is. Dit is alleen discutabel als je van station naar station moet en er vlak bij moet zijn of woont. Heel soms, zoals op het traject van Den Bosch naar Utrecht, ben je sowieso ook sneller met de trein. Dat kan een eerste goede reden zijn om voor de auto te kiezen.

Voordelen trein

Met de trein heb je sowieso één groot voordeel. Je hoeft je nergens zorgen over te maken (behalve of de trein rijdt). Zo hoef je niet te rijden en kun je die tijd spenderen aan alles wat je maar wilt. Boekje lezen, op je telefoon kijken, werken, alles kan. Zo bespaar je ook weer tijd door te ‘’multi-tasken’’, en je hoeft niet te rijden als je moe bent. Ook is met de trein reizen een stuk milieuvriendelijker dan wanneer je telkens met de auto op en neer moet reizen.

Wat is duurder?

Vreemd en idioot genoeg de trein. De NS is best wel duur in Nederland, tenzij je de juiste aanbiedingen in de gaten houdt. Als student heb je uiteraard altijd een streepje voor als het aankomt op het reizen met een trein. Dit komt omdat je het gratis reizen hebt vanuit duo.

Rijles Breda

Toch rijlessen beginnen om beter overal heen te kunnen? Je kunt rijles in Breda volgen. Rijles Breda is makkelijk en toegankelijk, maar je kunt natuurlijk ook dichter bij je eigen huis een rijles volgen. Rijschool in Breda zorgt ervoor dat je een zelfverzekerde en bekwame bestuurder zal worden!

https://rijschoolbreda.nl/