Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Kwalitatieve afwerkmaterialen voor iedere vakman en doe-het-zelver

Wil je badkamer, wc of keuken gaan betegelen? Dan heb je naast tegels ook een goed tegellijm nodig. Omdat iedere tegelsoort en ondergrond weer anders is, heb je een tegellijm nodig die hierbij past. Op Egaline.online vind je diverse flexibele tegellijmsoorten voor binnen- en buitenshuis. In het assortiment vind je tegellijm die gebruikt kunnen worden voor vloeren en wanden. Op de website van Egaline Online vind je onder meer Atlas tegellijm. Van dit merk heb je keuze uit verschillende soorten tegellijm. Je kunt deze eenvoudig aanmaken met water. Alvorens je gaat starten met het lijmen van de tegels is het handig om een voorstrijkmiddel aan te brengen. Dit voorkomt dat je lijm te vlug uitdroogt en kun je wat rustiger betegelen.

Egaliseren van je ondervloer

Ga je de ondervloer egaliseren? Dan heb je de juiste afwerkmaterialen nodig. Egaline is een egalisatiemortel waarmee je een vloer egaliseert. Waardoor de vloer die je er vervolgens overheen legt er strak uit komt te zien. Zoek je een egaline om je ondervloer te egaliseren? Dan is het slim om een kijkje te nemen op Egaline.online. Hier vind je verschillende soorten egaline van topkwaliteit. Zo heb je de Atlas sms 30. Deze egaline kun je gebruiken in combinatie met tegels, parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Door de verwerkingstijd van 40 minuten is het mogelijk om mogelijke fouten te herstellen. Daarnaast is SMS 30 te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Egaline Online

Ben je als vakman bezig met een bouwproject? Of ga je als doe-het-zelver de badkamer betegelen? Dan vind je op Egaline.online kwalitatieve afwerkmaterialen. Tegen een voordelige prijs. Omdat de materialen groot worden ingekocht, kunnen deze aangeboden worden tegen een aantrekkelijke prijs. Egaline Online heeft meer dan 25.000 kg materiaal op voorraad. Daarom is het geen probleem om een grote bestelling te plaatsen. Grote zakken Egaline en tegellijm vervoeren is een zware klus. Daarom kun je deze materialen aan huis laten bezorgen. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag bezorgd.

https://egaline.online/